Kaş seyrekliği

merguanas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
12
3
86
33
Merhabalar kaşlarim seyrek ve bazen dokuluyor herkes gibi bas taraflari seyrek argan yagi kullaniyorum 1 aydir ama fayda gormedim bitkisel yaglari da denedim badem çam terabentin susam ceviz karisimida denedim ama fayda etmedi sarimsak suruyorum 1 haftadir 2 gunde bir ama baska onerileriniz varsa bekliyorum kizlar boyamaktan cok sıkıldım artik sagolun simdiden

Aynenn yaaa bende geçici kas dövmesi yapıyorum çok memnunum 3 güne bir oluyor eyeliner gibi jel 3 gün kalıcı sonra bida ama sıkıldım boyadanda :/

2 senedir boyuyorum resmen cok sıkıcı dogustan seyrek oldugu icin sarimsak falanda fayda etmiyor Allah yardimcimiz olsun

Karanfil hem boyuyor hemde 2ay duzenli kullaninca sıklastiriyor sarimsakta iyi geliyor faazla kafaya takamamkta lazim kaşların cok ugrasmaktanda seyreklese bilir

Kaş kontürü deneyebilirsiniz gerçekten de yüzdeki ifadeyi değiştiriyor. Ben uzun zamandır bu işlemi yapmaktayım istanbul-şişli de boyası bitkisel kök boyadır en az 1-3 yıl kalıyor boya beslediği için zamanla içinin dolmasını kolaylaştırıyor örneklere bakmak isterseniz instagram hesabından bakabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…