Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüy sarartıcı krem kullanyrm ben sesunun.60 saniye falan bi kaşıma sürüp bekletyrm sonra pamukla siliyorm.normalde simsiyah ama bunu uygulaynca çok doğal güzel bi kahverrengi olyr.deneyin derim bişey kaybetmessiniz.bikaç hafta sonra eski haline geliyr zaten rengi.ayda bir ya da iki ayda bir 2 dakikanızı ayırıvern kızlar değiyor bence çok değiştiriyr insanı
kozmetik satan yerlerde var bende vi-vet in tüy sarartıcı kremini kullanıorum sarı-pembe renkte bi kabı var bende 2-3 haftada bı yapıorm cnku arada bı ıkı tel sıyah cıkınca bıle benım hosuma gıtmıo ıcnde 2tane tup krem var bırınden 2olcek bırnden 1olcek sıkıp karıstırıosun sonra ıyıce karıstırıp kasına suruosun cok pratık bısı boyayla falan ugrasmaya degmez valla 5aydr falan kullanııorm bı zararınıda gormedım ayrıca rengınıde tam ıstedıgım gıbı yapıo ama uygularken bı kosesınden sılıp devamlı kontrol edın 5dkdan fazla bekletınce turuncu oluyo bıde gunese cıkınca komık gorunuyo kas rengımı accam dıye mahvetmeyın yuz ıfadenızı :dance:
kozmetik satan yerlerde var bende vi-vet in tüy sarartıcı kremini kullanıorum sarı-pembe renkte bi kabı var bende 2-3 haftada bı yapıorm cnku arada bı ıkı tel sıyah cıkınca bıle benım hosuma gıtmıo ıcnde 2tane tup krem var bırınden 2olcek bırnden 1olcek sıkıp karıstırıosun sonra ıyıce karıstırıp kasına suruosun cok pratık bısı boyayla falan ugrasmaya degmez valla 5aydr falan kullanııorm bı zararınıda gormedım ayrıca rengınıde tam ıstedıgım gıbı yapıo ama uygularken bı kosesınden sılıp devamlı kontrol edın 5dkdan fazla bekletınce turuncu oluyo bıde gunese cıkınca komık gorunuyo kas rengımı accam dıye mahvetmeyın yuz ıfadenızı :dance:
canım benm kaşlarım ztn açık kahve,öle çok koyu değil ama ben sarı olsun istiyorum,peki sence bende denemelimiyim bunu,turuncu olmasında:1no2: Vede mümkünse bi fotosunu koyabilirmisin canm kaşlarının,nasıl bi sonuç aldığını çok merak ettimde:1rolleyes:
canım bnm kaslarmda koyu renk cok asırı siyah deil ama bayaa koyu genede bnde sarrtcı krem falan kullanıodm ama bıyık lara faln kaslara sürnce bn kendi kaslarıma sürsem nasıl bi renk oratya cıkarki merak ettm bnde acmk istyrmda kaslarmı ama dedgn gbi turncu olmasndanda krkyrm ya
tamam canım koyuorm kaşımın resmını bu forumda goz-kaş hep bu resm koydm :kedi: bole bı renk cıkıyo ortaya ozelden atmaya calıstım yapamadım o yuzden burdan koyuorm :bbo:
ama dedigim gibi rengini tutturmak onemli eşit mktarda bekletmek gerekıo bazı yerlerı sıyah kalabılıyo fazla bekletıncede turuncuya donuk bı sarı oluyo :bbo: ben burda ustune bırazda pudra surmustum :kedi: kaşlarım acık kahve demıssın dene ama cok fazla bekletme sakın begenmezsen zaten 3haftada falan eskı rengıne doner belki begenırsın yerimseniben