Saç Rengi ve Saç Boyama kaş rengim çok açıldı acil yardım

zceylinz

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
36
0
16
Ankara
kızlar geçenlerde kızıl saçımı açıcıyla açıp karamel yaptım kaşlarımı da açarken çok açıldı rengi ne yapayım beklesem kendi kendine koyulur mu yoksa boyayım mı fikri olan varsa lütfen yazın :(

Kendi kendine koyu olmaz.. ya kendi kaşlarının uzamasını bekliyceksin ki bu 2 ayını falan alır.. ya da kalemle idare et kahve tonları bi kalemle üzerinden hafif geçersen kötü durmaz bence.. her gün kalemle uğraşmam diyorsan da kuaföre gidip kaşlarını kaş boyasıyla boyatabilirsin (:

Kendi kendine koyu olmaz.. ya kendi kaşlarının uzamasını bekliyceksin ki bu 2 ayını falan alır.. ya da kalemle idare et kahve tonları bi kalemle üzerinden hafif geçersen kötü durmaz bence.. her gün kalemle uğraşmam diyorsan da kuaföre gidip kaşlarını kaş boyasıyla boyatabilirsin (:

Canim bence de kahverengi kas kalemi kullan. Ben de ayni seyi yasadim. Kalemle idare ettim. 1 aya toparladi benimkiler

kızlar teşekkür ederim öneriler için hint kınası aldımkahverengi onunla boyadım 5 dk bekledim sonuç iyiydi kurtuldum sarı kaşlardan :)

Back