Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kaş kontör yaptırmak istiyorum.

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

praying angel

нer ɴαѕιp vαĸтιɴe eѕιrdιr
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2017
417
811
103
Merhaba kızlar kaş kontör yaptırmak istiyorum. Kaşlarım cok seyrek o kadar çeşit çeşit yağ vs kullanıyorum cok bi faydasını göremedim. Açıkçası kararsız kaldım . 6 ay da bir yenilemek gerekiyor muş sanırım yenilemeyince kıpkırmızı duruyor muş. En cok tedirgin oldugum da bu surekli yaptirmak zorunda mi kalacagim. Sizce ne yapmalıyım Kastamonuda oturuyorum çok da bi seçeneyim yok yaptıracak . Yapacaklarda 250 - 500 arası fiyat söylüyorlar . Surekli yenilecek bir uygulamaya fiyat cok degil mi ?

Sürekli yenilenecek bir uygulama değil. Bi kere yaptırıyosun 2 hafta sonra rütuja gidiyosun. Zaten verdiğin fiyatın içinde o. Yapılan kontörde kullanılan boyaya göre 2 yıl kalıcı. İstanbulda fiyatlar 500-1000 arası

bi kaç arkadaşım yaptırdı da kastamonuda oturuyorum ben. 300 e yaptırmışlar 4. ay da baaya gitti pek bişey kalmadı yenilemek zorunda kaldırlar. onları görünce tereddütte kaldım işte

Ben de yenilemek zorunda kalma yuzunden istemiyorum cunku cok pahali bir de kaslarim sari ama ben koyu renk istiyorum boyarlar mi ki

senin ten rengine en uygun şekilde boyuyorlar doğal duruyor işte sırf yenileme olayı için tedirgin duruyorum. yoksa benimde kaşlarım çok seyrek pek memnun değilim olsa güzel olurdu.

Kızlar 8 ay önce etilerde bir güzellik merkezine kıl tekniği kaş tasarımı yaptırdım hüç memnun kalmadım, hemen soyuldu derim ve eski halüne döndü.. iyi bir tavsiyeniz var mıdır kıl trkniği için?

Cildiniz yağlı ise çabuk atmış olabilir boyalar microblading 3d zaten ortalama kullanım süresi 1 yıl oda kuru ciltlerde yağlı ciltte daha erken atar...

Cildiniz yağlı ise çabuk atmış olabilir boyalar microblading 3d zaten ortalama kullanım süresi 1 yıl oda kuru ciltlerde yağlı ciltte daha erken atar...
Evet doğru çok yağlı, ondan olmalı öyleyse.. aalında yapan kişi de öyle söyledi ama çok inanmadım açıkçası :)

Size yardımcı olmak isterim istanbuldaysanız isterseniz örnek kaş resimleri atabilirim size

Mrb, bende sizin gibi magdurdum 2 yıl önce kasıma microblading uygulaması yaptırdım ilk günlerde gayrt iyi duruyordu bir ay sonra kasım kıpkırmızınoldu 2 yıl böyle dolaştım hiçkimseye güvenip yaptıramadım tesadaüfen brigün tv de gördüğüm Nehir Durmuşoğlu kendisiyle görüştüm ve kaşlarımı düzelttirdim kesinlikle tavsiye ediyorum ist yeri aynı magduriyeti yasadıgım için anlıyorum sizi

Arkadaşlar bu konuda sizlere yardımcı olbilirim isterseniz örnek foto atabilirim

Bende 2 senedir yaptircam tereddütdeyim hamileliklerden sonra kaslarimda felaket bi sekilde dökülme azalma seyrelme oldu kas bile almiyorum cünkü cikmiyor bende mikrob. Düsündüm ama kimisi dio hemen atiyo kimisi dio 6 ay sürüyo kimisi bir yil diyo... yurtdisinda fiyqtlar dahada ucuk kizlar ben yurt disindayim ama iki hafta sontmra istanbulda olucam belki ozaman bi cesaret yaptiririm önerebilceginiz birileri varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…