sen bir tanesin ya çok sağol ben fazla makyaj yapmam ama rimel ve ruj sürerim mutlaka.çok işime yarayacak bir öneri teşekkürler canım.rimeli temizleme konusunda tembel olduğum için kirpiklerim döküldü.bu tam benim gibi tembellere göre:))
borçman bende aldım tavsiyen üzerine.kirpiklerimi boyayacağım ama uzatıcı,besleyici losyonda kullanıyorum. Acaba boyadıktan sonra üstüne kullanabilrimiyim besleyici losyonu zararı olur mu? bilgilendirirsen sevinirim
selam arkadaslar bugün gidip aldım bu boyayı yaptım hic belli bile degil.yazdıgı gibi yaptım fakat bende hic belli olmadı anlayamadım. o paraya iyi bi rimel alabilirdim:)))cok acık renkli kirpiklerde belki işe yarıyodur. baya üzüldüm sonuca
Selam barçman kirpiklerım koyu degil fazla aslında ince telli oldugu icin kalınlasmasını dolgun gözükmesını umut ediyordum.Cildim yaglı oldugu icin rimel akıyor sürekli temizlemeside zor oluyo. ama hep merak ediyodum denemiş oldum sureyi biraz daha uzatıp bi kez daha denemek istiyorum. kac gün sonra tekrar deneyebilirim acaba.?bide üst üste yaparak kirpikleri dökmeyim:))
ya bende ılk kez duyuyorum ısmını aldım berrıneylul ısmı zaten 1.sayfada yazıyo hatta ıstanbuldaysan yerı bıle ya bende sarısınım kırpıklerımde resmen sarı ınsallah ıse yarar
benim kirpiklerim kestane işe yararmı ki
canım paylaşım için tesekkur ederım ben normalde kumralım ama kaslarım kumralın koyusu ama tam sıyah dııl kıprıklerım kumral saclarım su an sarı ben bu boyayı sımdı ne renk alsam iyi olur yardımcı olursanız sewınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?