Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar..yeni katıldım aranıza..bende sarı kirpik ve kaşlardan muzdaripim.. kaşlarım daha koyu tam sarı değil ama..uzun zamandır araştırıuorum bu boyayı..ama benim korkum çok koyu olur mu?ya ben çok dikkat cekmesini istemiyorum da yasakkelime ... yardımcı olabilir misiniz???
merhaba barçman ben de denemek istiyorum.yurtdısındaki markalarda sonuc harika oluyor demissin.benim ingiltere de arkadasım var.ona getirtmeyi dusunuyorum.acaba orda alabilecegimiz markanın/markaların ismi nedir?tesekkur ederim simdiden
bende amerikadaki oğluma ısmarladım swissopar olmasın dedim bakalım başka marka bulabilecekmiBen America'da ayni isim ustunde buldum "swiss o par" ingilteredede ayni isimle vardir...
kızlarr yardım ya...
şöyleki ben bugün kirpiklerimi boyatmaya gittim..
annem kuaförde görmüş 45 gün kalıcı kaş kirpik boyası diye..
normalde kirpikleim sarı,kaşlarım daha koyu ama turuncu gibi işte..Saçlarım da kızıl bu arada doğuştan yani hepsi...
neyse kirpiklerimi boyattım güzel oldu,zaten rimel sürdüğüm için çok değişime gitmedi ama kaşlarımm... aslında boyatmayacaktım ama boyat falan dediler,gaza geldim işte boyattım ve hiç güzel olmadı yaa...senağlama
.Çok sırıtıyo..Aslında hemen silecektik..ama yinede 5 dk falan durdu galiba..sonra hemen yıkadım ama çok da geçmedi..senağlama
belki alışkın olmadığım için bilmiyorum ama çok kötü duruyo..kaşlarımı da almıyorumm kalınlar da..saçlarım da açık renkli...
ne yapayım sizce...:sm_confused:
45 gün bekleyemem.. bide okula gitcem.. rezalet ya..çok kötüyüm..neler yapabilirim.. senağlama
canım hatis antalyada bakmıs bulamamıs belki internetten bulabilirsiniz sevgiler
canım hatis antalyada bakmıs bulamamıs belki internetten bulabilirsiniz sevgiler