iyi de kandırıldığımı düşünsem sonrasında :))) atmam. tamamen espiriydi. gereksiz saldırgan tavır kullanmışsın. neyse çok gereksiz cümleler oldu bunlar.
Arkadaşlar şu sitenin adresini isterim bendesarışın olduğum için rimel konusunda sıkıntılıyım ve denemek istiyorum. Suyla temas edince çıkmıyormu peki bu boya?
Barçman bende birşey soracağım.Dün boyayı aldım önce losyonu sürdüm 2 dakika bekledim.Sonra jeli sürdüm hemen yıkadım.Aldığım kadın öyle dedi.Jel beklemeyecek dedi. Ama benim hiç boyanmadı kirpiklerim. Şunu bir güzel anlatsan da bugün tekrar denesem.Şimdiden teşekkür arkadaşım.
canım jelide bekletmen gerekiyor sen satıcıya bakma önce bolcana losyonu sür sonra jeli bolca sürüp 10 dk kadar beklet tarakla tara biraz daha bekle öyle yıka kolay gelsin
hemşerim bu boyayı Aydın'da bulabilirmiyim?
başka alan, kullanan yok mu arkadaşlar??
nedir durumlar.
arkadaslar biraz zor bulunuyor ama istanbulda yasıyanlar yada tanıdıgı olanlar varsa aldıgım yeri tarif edebilirim piyasada 22 ytl ama ben 15 ytl den alıyorum en az 6 ay gidiyor markası swıss o par 2 rengi var siyah ve kahverengi bir sise ve bir tupten olusuyor once sıvıyı dikkatli bir sekilde surup ustune jelini suruyorsunuz bir iki dakika bekletip kutunun icindeki minik tarak ile tarıyorsunuz ıslak pamukla temizliyorsunuz 1 ay kadar rahatsınız 1 ay sonra yine boyuyorsunuz bu arada devamlı rimelli geziyorsunuz mutlaka yapın bana dua edersiniz super birsey sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?