Saç Rengi ve Saç Boyama kaş kara göz kara peki ya saç???

simsiyah33

Mademoiselle
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
38
0
86
Tokat
Merhaba hanımlar.. benim gözlerim çok çok koyu kahve siyaha yakın,kaşlarım da aynı renk saçlarımda.. buğday tenli tipik bir güney hatunuyum geçen yıl kızıl siyaha boyattım saçlarımı fakat aktı sonra geri dönme kararı aldım bu arada 2 yıl önce kına yapmıştım saçlarıma herneyse.. 5-6 ay önce palette koyu kahveye boyattım ama 2 ay geçti aktı.. çok kötü olmadı ama hani şöyle tenimi biraz açık gösterecek gözlerimi belirginleştirecek bir tavsiye istiyorum..:26::26: tekrar koyu kahveye mi boyatsam yoksa açık kestane şeklinde mi kalsa bilemedim:44:

şimdiden teşekkür ederim

bılıyomusun bende kara kas kara göz beyaz tenlıyım bende acık renkler ıstıyorum sac olarak tabı kas rangınıde kırdırmak lazım

kaşların renginin açılması hiç hoşuma gitmiyo..ne renk olursa olsun kaşlar ana renginde kalmalı....
ten rengini daha açık ton göstermesini istiyosan çikolata kahve bencede...

Son düzenleme:
tenin ön planda olsun istiosan açık tonları tercih etmelisin, balköpüğü,kahve köpüğü, fındık kabuğu tavsiyemdir

yok ten rengimi daha açık göstersin istiyorum. Annem gözlerinin karası ön plana çıksın istiyorsan siyah yap zaten siyah teni açık gösterir dedi ama bana da siyah tehlikeli geldi "yok akar" deyince bilemedim:26::26: .. siyah boyasam ne kadar akar ki altı kestane renginde

canım sıyah o kadarda akmıyo yanı ben kac defadır sıyah sımsıyah kullandım ama yaz ayındada gıtmıyo ya

Kara gözlü, kara kaşlı hatunlarda siyah saç çok sert duruyor. Ama koyu kumral yapabilirsin, çok doğal ve yumuşak durur. Ya da koyu buğday tenlere çok yakışan karamel tonlarına el atabilirsin. hem beğenmezsen dönüşü de kolay. Ama siyaha girersen beğenmesen bile 1-2 sene katlanmak zorunda kalırsın o renge... O yüzden açık renklerden başlayarak, deneyerek ilerle. En son çaren siyah olsun

hımmm çok mu sert durur... ya işte bilemedim siyah olmasa bile bikez daha kou kahve ye boyasam bu kez tam rengi olur mu... arkadaşlarım da bu güzel kalsın diyorlar ama ne biliyim

gercekten banada oyle dıyorlardı cok sert dıolardı karamele boyattım benı daha yumusak gosterdıgını soledıler ve herkes bayılmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…