- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
- Konu Sahibi theuglygoddess
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim çok seyrek kaşlarım canım ya formülünü bir arkadaşımdan duymuştum ondada işe yaramış ama ben sarımsaktan Allahın gücüne gitmesin nefret ederim nasıl uygulayacagım bilmiyorum bide evliyim o koku aman allahımm (
ters etki yapmaz değilmi bütün başım tüylenmesin
gittiğim her kuafor cok seyrek oldugunu soyluyor kasımın sekıl veremıyorum (
kök olmayan yerden cıkar mı ya ben karınca yumurta yagı surmustum kaslarıma yanlıslıkla bazı yerlere de bulasmıs oraların kökü gitti saınırmKızlar biliyorum ki bir çoğunuz seyrek, kısa kaşlardan şikayetçi. Bir zamanlarda bende öyleydim Ve çok basit aslında hepimizin bildiği bir yöntemle bunu halletim. Hemde çok kısa bir sürede.. Yönteme gelince;
MALZEMELER
Sarımsak + Zeytinyağı
KULLANIM
Öncelikle bu işlemi mutlaka gece yatmadan önce uygulayacağız ki kaşımızda hem saatlerce kalsın hemde gece uyuyacağımız, evde olacağımız için fazla koku problemide olmamış oluyor. Ve bu yöntemi her akşam sadece yatmadan önce uygulamanız gerekiyor.
- Öncelikle 1 diş sarımsağı ikiye bölüp böldüğümüz yeri parmağımızla sıkarak (suyu çıksın diye) bi yarısını bi kaşımıza, diğer yarısını öbür karşımızı sürüyoruz.
- Daha sonra zeytinyağını kızartmadan kısık ateşte ocakta ısıtıyoruz ve ılık bi şekilde sarımsak sürdümüğüz kaşlarımıza sürüyoruz.
- Ve tabi yağ bir yere bulaşmasın diye kuruduktan sonra öylece yatıyoruz, hiç su deydirmeden.. Sabah kalktığımızda bu suyla, sabunla yıkıyoruz. Merak etmeyin sabah kalktığınızda koku falan kalmıyor. Zaten zeytin yağı sarımsağın biraz kokusunu dindiriyor.
1 haftada ki fark bile sizi şaşırtıcak..
1 haftada bile baya yeni kaşlar cıkıyor ve cıkan kaşlarda kalın oluyor diğer çıkmış tüyleride kalınlaştırıyor tabikide...
Sorularınız olursa cevaplandırabilirim..
Kızlar biliyorum ki bir çoğunuz seyrek, kısa kaşlardan şikayetçi. Bir zamanlarda bende öyleydim Ve çok basit aslında hepimizin bildiği bir yöntemle bunu halletim. Hemde çok kısa bir sürede.. Yönteme gelince;
MALZEMELER
Sarımsak + Zeytinyağı
KULLANIM
Öncelikle bu işlemi mutlaka gece yatmadan önce uygulayacağız ki kaşımızda hem saatlerce kalsın hemde gece uyuyacağımız, evde olacağımız için fazla koku problemide olmamış oluyor. Ve bu yöntemi her akşam sadece yatmadan önce uygulamanız gerekiyor.
- Öncelikle 1 diş sarımsağı ikiye bölüp böldüğümüz yeri parmağımızla sıkarak (suyu çıksın diye) bi yarısını bi kaşımıza, diğer yarısını öbür karşımızı sürüyoruz.
- Daha sonra zeytinyağını kızartmadan kısık ateşte ocakta ısıtıyoruz ve ılık bi şekilde sarımsak sürdümüğüz kaşlarımıza sürüyoruz.
- Ve tabi yağ bir yere bulaşmasın diye kuruduktan sonra öylece yatıyoruz, hiç su deydirmeden.. Sabah kalktığımızda bu suyla, sabunla yıkıyoruz. Merak etmeyin sabah kalktığınızda koku falan kalmıyor. Zaten zeytin yağı sarımsağın biraz kokusunu dindiriyor.
1 haftada bile baya yeni kaşlar cıkıyor ve cıkan kaşlarda kalın oluyor diğer çıkmış tüyleride kalınlaştırıyor tabikide...
canımmmm bunu yazalı baya oLmşşş 1 ay denedinmiii ve sonuçç nedir:))) sabah yıkynca o koku gidiormu:)
Katsan daha iyi bi sonuç alırsın. Badem yağıda cok işe yarıyor.
Evet öyle ama biraz uzun bi süre istiyo tek başına olunca :)
Kızlar biliyorum ki bir çoğunuz seyrek, kısa kaşlardan şikayetçi. Bir zamanlarda bende öyleydim Ve çok basit aslında hepimizin bildiği bir yöntemle bunu halletim. Hemde çok kısa bir sürede.. Yönteme gelince;
MALZEMELER
Sarımsak + Zeytinyağı
KULLANIM
bugün 6.günüm bakalım devamını getiricem istediğimi elde edebilecekmiyim acaba
bugün 9.gün :))
peki bi etkisi var mı canım, uzuyor mu ?