- 19 Temmuz 2021
- 287
- 216
- 36
-
- Konu Sahibi mervecaglarr
Oda çok iz bırakmaz mı kaşın üstünde peki?Bazi doktorlar kas uzerinden girerek bu islemi gerceklestiriyor bu sekikde daha kalici sac icinden girilen yontem cok kalici degil, bende arastiriyorum bu sonuca ulastim. Direct brow lift deniyor isleme bir arastirin isterseniz. Cogu goz kapagi dusukkugu kasin goz kapaginin uzerine agirlik yapmasi sonucu olusuyor. O yuzden once kas dusuklugununu giderip sonra goz kapagina mudahale ediliyor bazen
Cok cok kucuk bir kesi yapiyorlar kasinizin cizgisinden kas cizgisi kamusfe ediyor bende korkuyorum iz ka,ir diye ama kalmiyor kamufle oluyor arastirma halimdeyim bakalim yuz cesaret ve sans isi gercektenOda çok iz bırakmaz mı kaşın üstünde peki?
Merhaba. Ben de kaş kaldırma ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum. Siz ne karar verdiniz, ameliyatı oldunuz mu?Merhaba göz kapağımda deri fazlalığı vardı ameliyat oldum ancak doktor içerisinde az bir yağ bezesi bırakmış oyüzden asimetri oluştu. Yeniden ameliyat olup düzelttireceğim.
Doktor kaş düşüklüğü olduğu için bu revizyon ameliyatının fazla etkili olmayacağını söyleyip aynı zamanda kaş kaldırma ameliyatı önerdi.
Ben ise daha kötü olursa yapamazsa kafamda çok iz kalırsa diye korkuyorum. Bu ameliyatı olan etrafında gören bilen kişiler fikir verebilir mi? Sonuç etkili ve kalıcı oluyor mu?
Hayır kellik oluşur diye cesaret edemedimMerhaba. Ben de kaş kaldırma ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum. Siz ne karar verdiniz, ameliyatı oldunuz mu?
Doktorunuza güveniyorsanız olunMerhaba göz kapağımda deri fazlalığı vardı ameliyat oldum ancak doktor içerisinde az bir yağ bezesi bırakmış oyüzden asimetri oluştu. Yeniden ameliyat olup düzelttireceğim.
Doktor kaş düşüklüğü olduğu için bu revizyon ameliyatının fazla etkili olmayacağını söyleyip aynı zamanda kaş kaldırma ameliyatı önerdi.
Ben ise daha kötü olursa yapamazsa kafamda çok iz kalırsa diye korkuyorum. Bu ameliyatı olan etrafında gören bilen kişiler fikir verebilir mi? Sonuç etkili ve kalıcı oluyor mu?
İki seneyi geçti ama hiç saç çıkmadı.kalıcılığı da 1 ay sürdü.kel kaldım anlayacağınızHayır kellik oluşur diye cesaret edemedim
Bıraz ayrıntı verırmısınız acaba operasyonununzla ılgılı. Sac ıcınden ıple mı gerıldı yoksa farklı bır yontemmı uygulandı doktorunuz kımdı ve bu sonuca ne yorum yaptıİki seneyi geçti ama hiç saç çıkmadı.kalıcılığı da 1 ay sürdü.kel kaldım anlayacağınız
İple dedi.fakat sadece ödemler gidene kadar çekik kaldı.bir ay sonra tekrar eski haline dönmeye başladı şimdi 2 buçuk yıl oldu ve tamamen etkisini yitirdi.dr un yorumu nasıl olur olmaması gerekiyordu oldu.davalık olduk zaten.su an tek çarem saç ekimiymis.başka danıştığım yerler var.normalde dikişlerin 7 gün sonra alınmadı gerekiyormuş ama benim dr um 2 hafta sonra aldı.belki de bu yüzden oldu bilemiyorum.iki devlet dr una danıştım geçen gün.biri ekim yapılması gerekiyor dedi diğeri bu işlemlerden sonra saç çıkmasını beklemeyin çünkü çıkmaz dedi.yani anlayacağınız herkes farklı şeyler söylüyorBıraz ayrıntı verırmısınız acaba operasyonununzla ılgılı. Sac ıcınden ıple mı gerıldı yoksa farklı bır yontemmı uygulandı doktorunuz kımdı ve bu sonuca ne yorum yaptı
Delircem ya gercekten adamın acıklamasınamı delireyım bur ınsanın olan sacını yok etmesınemı delireyım bıse ustune tonla para verıyoruz acıl estetık operasyonlar ıcın bır kanun falan cıkmalı bence bu forumda hıle yuzlerce magdur var doktorların acıklamaları dalga gecer gıbı. Bu nasıl bişeydır anlamıyorum gecende meme operasyonundan sonra kadının memesı koltukaltına kaymıs doktor da meme dokun gevsekmıs ben nerden bılebılırım demıs kadına pes gercekten Allah yardımcınız olun hakkınızı arayın belkı bundan sonra daha ıyı davranırlarİple dedi.fakat sadece ödemler gidene kadar çekik kaldı.bir ay sonra tekrar eski haline dönmeye başladı şimdi 2 buçuk yıl oldu ve tamamen etkisini yitirdi.dr un yorumu nasıl olur olmaması gerekiyordu oldu.davalık olduk zaten.su an tek çarem saç ekimiymis.başka danıştığım yerler var.normalde dikişlerin 7 gün sonra alınmadı gerekiyormuş ama benim dr um 2 hafta sonra aldı.belki de bu yüzden oldu bilemiyorum.iki devlet dr una danıştım geçen gün.biri ekim yapılması gerekiyor dedi diğeri bu işlemlerden sonra saç çıkmasını beklemeyin çünkü çıkmaz dedi.yani anlayacağınız herkes farklı şeyler söylüyor
Maalesef doğru.3 sene oldu saç falan çıkmadı.iki seans simülasyon yaptırdım şimdi üçüncüye gideceğimMerhaba. Kaş kaldırma saçlı deriden kesikle yapıldığında orada saçlar dökülüyor. Kesinlikle çıkmıyor bilginiz olsun. Dökülmeyenini görmedim. Bende de o kısımlarda saç çıkmadı.
Sizin ptosiz olmus sanirim dr emir dogani arastirin derim basarili bir göz doktorudurMerhaba,böyle asimetrik bi durumum var.dr düsük olan tarafa dolgu yaparız dedi ama ben pek anlayamadım.tecrübesi olanlar yönlendirebilir mi acaba?düsük olan kısım beni çok rahatsız ediyor.göz kapağı ameliyatı bu durumlarda oluyor mu?
Ankara’da galiba.ben istanbuldayım burada yönlendirebileceginiz bi dr var mı?Sizin ptosiz olmus sanirim dr emir dogani arastirin derim basarili bir göz doktorudur
SiZ endoskopık germemı oldunuz klasık yontemlemı acaba? Endoskopıkte sac dokuluyor sankı burda okudugum kadarıyla. Bazı kısılerde hıc dokulmuyor bu neye gore oluyor anlamadım gıttıMerhaba. Kaş kaldırma saçlı deriden kesikle yapıldığında orada saçlar dökülüyor. Kesinlikle çıkmıyor bilginiz olsun. Dökülmeyenini görmedim. Bende de o kısımlarda saç çıkmadı.
Klasik yöntemle oldum. Kısa sürede eski haline döndü. O kısımlar saçsız kaldı. Burada bu yöntemle yaptıran kimse mutlu değil. Hepsi saçsız kaldı ve etkisi kalmadıSiZ endoskopık germemı oldunuz klasık yontemlemı acaba? Endoskopıkte sac dokuluyor sankı burda okudugum kadarıyla. Bazı kısılerde hıc dokulmuyor bu neye gore oluyor anlamadım gıttı
Gercektenmi klasık yontem yanı derın planmı? Budamı gecıcı e bız ne yapacagız hangı yontem kalıcı sanırım bunun cevabını asla bulamayacagızKlasik yöntemle oldum. Kısa sürede eski haline döndü. O kısımlar saçsız kaldı. Burada bu yöntemle yaptıran kimse mutlu değil. Hepsi saçsız kaldı ve etkisi kalmadı