Kaş kaldırma ameliyatı olayım mı, kararsız kaldım?

mervecaglarr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
287
216
36
Merhaba göz kapağımda deri fazlalığı vardı ameliyat oldum ancak doktor içerisinde az bir yağ bezesi bırakmış oyüzden asimetri oluştu. Yeniden ameliyat olup düzelttireceğim.

Doktor kaş düşüklüğü olduğu için bu revizyon ameliyatının fazla etkili olmayacağını söyleyip aynı zamanda kaş kaldırma ameliyatı önerdi.

Ben ise daha kötü olursa yapamazsa kafamda çok iz kalırsa diye korkuyorum. Bu ameliyatı olan etrafında gören bilen kişiler fikir verebilir mi? Sonuç etkili ve kalıcı oluyor mu?

Kaş kaldırma sadece ameliyatla değil başka yöntemlerle de oluyor diye biliyorum. Botoks vb ameliyatsız. Ben de estetik seviyorum ama dozunda. Hiç memnun değilsem olurdum. Şahsen beni ilerde biri botoks (yaşım 26) diğeri meme dolgusu olmak üzere iki tane estetik oprs. Bekliyorrr. Bana kalırsa ol :

Olduğunuz gözkapağı ameliyatında bir asimetrik ve deri birikmesi olmuş. Bunun giderilmesi için şimdi başka bir ameliyat gerekiyor. Olacağınız yeni ameliyatın hangi komplikasyonlar geliştireceğini bilmiyoruz. O ameliyat da revizyona muhtaç bir alan meydana getirirse toparlanması sıkıntı olabilir. Bence çok çok rahatsız edici bir durum yoksa daha fazla müdahale ettirmeyin. O asimetrileri, yara izlerini, dikiş izlerini gizlemek için başka tedaviler gerekmesin.

Bende öyle düşündüm. Güzel olursa amenna da şuan 2 risk birden almış oluyorum.. En iyisi önce gözümü düzelttireyim. Sonra duruma göre karar veririm. Teşekkür ederim..

Göz kapağı ameliyatı olup asimetriği olduğundan tekrar ameliyat olan bir yakınım var. Bana göre hala fazlalık var. Erkek ve ileri yaşta olmasından dolayı takılmıyor. Kaş kaldırma olayı botox vs ile de yapılıyor. Ben estetik yaptıranlara çok imrenirim fakat kendimde değişikli yapmaya çok cesaret edemem. Sizin böyle takıntılarınız yoksa estetik düşünebilirsiniz. Bunların geri dönüşü yok o yüzden doktorumuzu iyi seçmelisiniz.

İyi araştırın,doktorun geçmiş işlerine bakın. Ben sanırım yüzüme cerrahi operasyon yaptıramam,tabi zaman ne gösterir bilinmez. Botoksla hallediyorum ben bi tık kaldırma işini.

Bence kaş kaldirmak icin botox deneyin önce. Ben yaptirdim 1 ay once. Memnunum sıkıntım yok. Göz kapagi ameliyati olmam lazim benim de.

Cerrahi olacak zaten.. yukarıdan girip deri çıkartıp dikecegini söyledi
Bazi doktorlar kas uzerinden girerek bu islemi gerceklestiriyor bu sekikde daha kalici sac icinden girilen yontem cok kalici degil, bende arastiriyorum bu sonuca ulastim. Direct brow lift deniyor isleme bir arastirin isterseniz. Cogu goz kapagi dusukkugu kasin goz kapaginin uzerine agirlik yapmasi sonucu olusuyor. O yuzden once kas dusuklugununu giderip sonra goz kapagina mudahale ediliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…