- 19 Temmuz 2021
- 287
- 216
- 36
-
- Konu Sahibi mervecaglarr
Bazen araştırmakta yetmiyor, güzel sonuçlar alanlar olduğu kadar pişman olanlar da var oyüzden kararsız kaldım.Sizi bilmem ama ben olurdumestetik seviyorum ben. Tabi çok araştırıp öyle yaptırırdım.
Cerrahi olacak zaten.. yukarıdan girip deri çıkartıp dikecegini söylediCerrahi müdahale gerek kalıcılık icin bence.
Kapsamlı genis bir arastırma sonrası olun derim ben. Neden olmasın.Cerrahi olacak zaten.. yukarıdan girip deri çıkartıp dikecegini söyledi
Bende öyle düşündüm. Güzel olursa amenna da şuan 2 risk birden almış oluyorum.. En iyisi önce gözümü düzelttireyim. Sonra duruma göre karar veririm. Teşekkür ederim..Olduğunuz gözkapağı ameliyatında bir asimetrik ve deri birikmesi olmuş. Bunun giderilmesi için şimdi başka bir ameliyat gerekiyor. Olacağınız yeni ameliyatın hangi komplikasyonlar geliştireceğini bilmiyoruz. O ameliyat da revizyona muhtaç bir alan meydana getirirse toparlanması sıkıntı olabilir. Bence çok çok rahatsız edici bir durum yoksa daha fazla müdahale ettirmeyin. O asimetrileri, yara izlerini, dikiş izlerini gizlemek için başka tedaviler gerekmesin.
Ameliyat sizin için cerrahi mudahale değil galibaCerrahi müdahale gerek kalıcılık icin bence.
AmeliyatAmeliyat sizin için cerrahi mudahale değil galiba
Merhaba. Kaş kaldırma saçlı deriden kesikle yapıldığında orada saçlar dökülüyor. Kesinlikle çıkmıyor bilginiz olsun. Dökülmeyenini görmedim. Bende de o kısımlarda saç çıkmadı.Cerrahi olacak zaten.. yukarıdan girip deri çıkartıp dikecegini söyledi
Peki kalıcı oldu mu işlem ?Merhaba. Kaş kaldırma saçlı deriden kesikle yapıldığında orada saçlar dökülüyor. Kesinlikle çıkmıyor bilginiz olsun. Dökülmeyenini görmedim. Bende de o kısımlarda saç çıkmadı.
Bazi doktorlar kas uzerinden girerek bu islemi gerceklestiriyor bu sekikde daha kalici sac icinden girilen yontem cok kalici degil, bende arastiriyorum bu sonuca ulastim. Direct brow lift deniyor isleme bir arastirin isterseniz. Cogu goz kapagi dusukkugu kasin goz kapaginin uzerine agirlik yapmasi sonucu olusuyor. O yuzden once kas dusuklugununu giderip sonra goz kapagina mudahale ediliyor bazenCerrahi olacak zaten.. yukarıdan girip deri çıkartıp dikecegini söyledi