Göz Makyajı Kaş farı kullanımı

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

dersane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.015
2
Kızlar Ben oriflameden kaş farı siparişi vericem.Kaşlarımın seyrek olduğunu düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar varsa tavsiyede bulunabilir misiniz?:KK54:

fırçaya çok az alıp üflüosun toz kalmasın die çk hafif hareketlerle nokta nokta atıyosun aralara çk koyu olmamasına dikkat ediosn snra nazikce tarayıp dağıtıyosun al sana dolu kaş zor yanı yok:)

bende kullanıyorum hiç zor değil..göz farı sürmekte biraz daha fazla dikkat istiyo sadece..

essence eyeblow stylıst set cok ıyı geldı bana kullanmıyorum ama almayı dusunuyorum netten bakabılırsınız kullanımı da gayet kolaya benzıyo cunku sablonlar var herkesın kas yapısına gore farklı o sablonlardan secıyosun kendıne uygun olanı kasının ustune koyuyosun ve de sadece sana fırcayla boyaması kalıyo cok kolay geldı bana :KK52: en kısa zamanda alıcam bende:)

ben fardansa kalemi öneririm . farda uygulama alanı genişliyor ama kalem de hakimiyet daha kolay.
ben flormarın kapağında fırçası olan kaç kalemini kullanıyorum memnunum

essenceyı hıc bı yerde bulamadım yahu bende flormar far aldım kıslar :KK43:( nerden bulabılırım (ankaradayım )

X