Göz Makyajı Kaş ekimi

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

etmenik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
6
0
10-15 senedir Kaş'larımı alıp ,kalemle çizdiğimden, Kaş'larımın yarısından fazlası küstü. Bende çizip durmaktan yoruldum, usandım . Kıl tekniği dövme dediler ; iki yıl süren birsürü para verilen bi yöntem. Ben kalıcı ve doğal olmasını istiyorum . İstanbul'daki tanıdıklarıma sordum doktor ve merkez. Ya bilmiyorlar ya da sebep olmak istemyorlar. KAŞ EKTİRMİŞ VE BİR YIL SONUNDA GRRÇEKTEN İYİ SONUÇ ALMIŞ sevgili üyelerden yorum ve doktor ismi rica ediyorum . Merkezlerin reklamları yorum yapmaz inşallah

10-15 senedir Kaş'larımı alıp ,kalemle çizdiğimden, Kaş'larımın yarısından fazlası küstü. Bende çizip durmaktan yoruldum, usandım . Kıl tekniği dövme dediler ; iki yıl süren birsürü para verilen bi yöntem. Ben kalıcı ve doğal olmasını istiyorum . İstanbul'daki tanıdıklarıma sordum doktor ve merkez. Ya bilmiyorlar ya da sebep olmak istemyorlar. KAŞ EKTİRMİŞ VE BİR YIL SONUNDA GRRÇEKTEN İYİ SONUÇ ALMIŞ sevgili üyelerden yorum ve doktor ismi rica ediyorum . Merkezlerin reklamları yorum yapmaz inşallah

merhaba, ben de bu konuyu merak ediyorum, ama bildiğim kadarıyla hem fiyatı yüksek hem de yaptırdıktan sonra en azından 1 hafta filan sokağa çıkmamamamız gereken bir uygulama.
sokağa çıkmamaktan kastım görüntü açısından. çalışan biri olarak bir süre daha göze alamayacağım sanırım :KK43:

Benim de tek kaşımda açıklık var.. O bölge için kaş ektirmeyi düşünüyordum. Bi yer buldum, kaş ekimi yaptıkları operasyonları falan gösterdiler, çok güzel görüyordu ama biraz tuzlu geldi ücreti açıkcası ama şimdi yeni sistem microblading yaptırmaya karar verdim.

Benim de tek kaşımda açıklık var.. O bölge için kaş ektirmeyi düşünüyordum. Bi yer buldum, kaş ekimi yaptıkları operasyonları falan gösterdiler, çok güzel görüyordu ama biraz tuzlu geldi ücreti açıkcası ama şimdi yeni sistem microblading yaptırmaya karar verdim.
O nasıl bir yöntem peki?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ptiranlar-yaptirmayi-dusunenler.912129/page-7

linkte örnekleri var. Kıl tekniği olarak geçiyor. 2 yıla kadar doğal görünümlü bi tekniğe benziyor. Ben de tekniği yapan iyi bir yer araştırıyorum
Kıl tekniği desene :) bende yaptırdım cok önceden ama normal olanını ve cok pişmanım anlatamam, sildirmesi de uzun sürüyor veya tam çıkmayabiliyor. İnstagramda araştır bir ara takip ediyordum ama hatırlamıyorum su an hangisi idi. Orada mutlaka aradığını bulursun yaptıkları örneklerle.

X