Carmiacım maşallah çok güzel olmuş
Bende yaptırmayı düşünüyorum ama bu ektirdiğin kaşlar kalıcı mı?
Bende seboreik dermatit var kaşlarım dökülüyor yaptırmak istiyorum ama tekrar dökülür diye de korkuyorum ya
valla arkadaşlar parasını verdikten sonra her türlü yaparlar küçük bi bölgeye yaptırıcaksanda çok şişme morarma olmaz ben tam kaş ekimi yaptırdım o yüzden 4-5 gün şişlik ve morluk vardı ama sonrasında geçti..şimdi de yeni yeni çıkmaya başlıycaklar uçları görünüyo ama tabi daha 1.5 ay oldu yaptıralı bişey belli değil bi kaç ay sonra tam oturur diye düşünüyorum ozaman yine foto koyarım..
merhaba kızlar ben ekimi yaptıralı 4 ay oldu ama özet geçmek gerekirse ilk 15 gün gibi bir süre insan içine çıkamıyorsun yüzündeki morluk ve şişliklerden ötürü..enseden saçlarının arasından kaşa ekilecek kökleri alıyorlar orasıda şakır şakır kanadı benim 1 gün boyunca..bu kadar zor bir işlem olucağını düşünmemiştim ben çok ama çok pişman oldum baştan da diyorlarki 45 dakkalık basit bi operasyon..ama ben akşam 7 de girdim 11de çıktım odadan..kaç kere mola verdiler..o kadar da iyi bir yer olmasına rağmen yeni yeni anlıyorum başıma gelenleri..ensem öyle kanarken bandaj bile yapmadan saçlarımı üzerine kapatıp beni öylece gönderdiler klinikten..Allahtan annem yanımdaydı ve hemşire kendisi..hemşire olmasına rağmen şok oldu böyle bir duruma..lokal anestezi altında bişey hissetmiyosun diyolar..ama o lokal anestezinin iğnesi zaten kaşına yapıldığı için onun acısından başka bişey hissetmene gerek kalmıyo zaten sedyeye yapışıyosun..
bunun dışında şimdi aynaya baktığımda yoğun ve gür kaşlarım yok..onunda nedeni sık ekim yapamamaları çünkü doku bütünlüğü bozuluyormuş..ben ilk görüşmeye gittiğimde nasıl istersen öyle yaparız demelerine rağmen lokal anesteziyi yedikten sonra sık ekim yapamıyoruz zaten uzayanlar boşlukları doldurucak dedi kadın ve şok oldum..tamam böyle bişey olabilir ama sedyedeyken mi söylenir bu durum baştan söyle ki bilerek yatalım oraya..yani şuanda bolukları kapatmak için far sürüyorum..işleme de 2500 lira ödedim..ama birde şu var ben sıfır kaş bir insandım yani 2 tel kaşım vardı o yüzden bu işlemi yaptırmaya mecburdum..eğer ufak tefek boşluklarınız varsa hiç kendinizi üzmeyin bu işlemede kalkışmayın çünkü cidden kolay bi operasyon değildi benim için..
benim de kaşlarım seyrek, bir ara da acyip dökülmüştü. dr. eczanede yapılan bir losyon vermişti. düzenli sürünce ibrahim tatlıses gibi kaşlarım olmuştu. aldırıyordum, ilaç kullanmaya devam ettiğim sürece hemen cıkıyordu. ilacı birkaç kere daha yaptırdım, bıraktım.
şimdi yine seyrek ama ben ektiremem; çok cesaret isteyen bir iş bence. sizi tebrik ediyorum, umarım çok güzel olur kaşlarınızyeni fotoğraflarını eklerseniz biz de görelim..
merhaba kızlar ben ekimi yaptıralı 4 ay oldu ama özet geçmek gerekirse ilk 15 gün gibi bir süre insan içine çıkamıyorsun yüzündeki morluk ve şişliklerden ötürü..enseden saçlarının arasından kaşa ekilecek kökleri alıyorlar orasıda şakır şakır kanadı benim 1 gün boyunca..bu kadar zor bir işlem olucağını düşünmemiştim ben çok ama çok pişman oldum baştan da diyorlarki 45 dakkalık basit bi operasyon..ama ben akşam 7 de girdim 11de çıktım odadan..kaç kere mola verdiler..o kadar da iyi bir yer olmasına rağmen yeni yeni anlıyorum başıma gelenleri..ensem öyle kanarken bandaj bile yapmadan saçlarımı üzerine kapatıp beni öylece gönderdiler klinikten..Allahtan annem yanımdaydı ve hemşire kendisi..hemşire olmasına rağmen şok oldu böyle bir duruma..lokal anestezi altında bişey hissetmiyosun diyolar..ama o lokal anestezinin iğnesi zaten kaşına yapıldığı için onun acısından başka bişey hissetmene gerek kalmıyo zaten sedyeye yapışıyosun..
bunun dışında şimdi aynaya baktığımda yoğun ve gür kaşlarım yok..onunda nedeni sık ekim yapamamaları çünkü doku bütünlüğü bozuluyormuş..ben ilk görüşmeye gittiğimde nasıl istersen öyle yaparız demelerine rağmen lokal anesteziyi yedikten sonra sık ekim yapamıyoruz zaten uzayanlar boşlukları doldurucak dedi kadın ve şok oldum..tamam böyle bişey olabilir ama sedyedeyken mi söylenir bu durum baştan söyle ki bilerek yatalım oraya..yani şuanda bolukları kapatmak için far sürüyorum..işleme de 2500 lira ödedim..ama birde şu var ben sıfır kaş bir insandım yani 2 tel kaşım vardı o yüzden bu işlemi yaptırmaya mecburdum..eğer ufak tefek boşluklarınız varsa hiç kendinizi üzmeyin bu işlemede kalkışmayın çünkü cidden kolay bi operasyon değildi benim için..
cnm merhaba öncelikle geçmiş olsun. bende senin gibi kaşsızım yani toplasan 40 kaş telim vardır. ekim yaptırmayı düşünüyorum ali beyi araştırıyordum. sen şu anda menunmusn tam? çektiğin acılara değdimi? acaba ektiren herkestemi öyle kanama felan oluor?
haklsın önce istediğiniz gibi denipte sonradan olumsuz bişey söylediklerinde insan sinir olur senin yerinde olsaydım sedyeden kalkardım valla. ne demek önce sık ekime tmm deyipte vazgeçemyecek duruma gelince aslında şöyle yok böyle demek. işte varya güvenebilecek bir yer arıyorum ve işini güzel yapan.
cnm ali beyin ekii yaptı demişsin kendisi girmedimi ekime? birde kaç greft ektirdin hatırlıyormusn?bu arada bi resim daha eklersen güzel olur far sürmediğin bir resim.. aslında resimelrde kaşların güzel duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?