benim de kaşlarım seyrek, bir ara da acyip dökülmüştü. dr. eczanede yapılan bir losyon vermişti. düzenli sürünce ibrahim tatlıses gibi kaşlarım olmuştu. aldırıyordum, ilaç kullanmaya devam ettiğim sürece hemen cıkıyordu. ilacı birkaç kere daha yaptırdım, bıraktım.
şimdi yine seyrek ama ben ektiremem; çok cesaret isteyen bir iş bence. sizi tebrik ediyorum, umarım çok güzel olur kaşlarınızyeni fotoğraflarını eklerseniz biz de görelim..
cok begendım canım bendede seyreklık var yaptrmak ıstıyorum ama merak ettıgım sey acaba kaslar cıkana kadar kalem surmemızde sakınca varmıdır?cıkmasını engellermı acaba kasların yada ne bıleyım ters bı etkısı falan?ama ekılen kası alırsan aldıgın kıl bı daha cıkmaz dıye duymustum yalnısmıymıs bu acaba?tek tereddutum bunlar yoksa hemen ektırırım vallamerhaba arkadaşlar kabukları döküldü kaşlarımın şimdide yavaş yavaş ekilenler dökülmeye başladı..1 ay sonra normal kaş gibi çıkmaya başlıycakmış..ben şahsen beğendim tabi son halini 1-2 ay sonra anlıycaz..ektikleri kaşları saçımın arka tarafından ensemin üzerinden aldılar aralardan..önce bi kısmını traş edip dağınık bi şekilde kökleri topladılar..şimdi o traş ettikleri yerler uzamaya başladı ve kamufle oldu alınanlar zaten bişey belli olmuyo saçlarımın arkasında rahatça topluyorumda..yeni resim ekliyorum..diplerinde biraz kaş farı var hafif kızarıklıklar vardı onlar geçene kadar kullanıcam bir de zaten dövmem vardı onuda kamufle etsin diye..gerçi silinmek üzere..ama şu anki şekli hemen hemen böyle...Eki Görüntüle 306076önceki halini görseniz poponuzla gülersiniz nasıl öyle kaşsız geziyomuşum anlamadım daha 2 hafta öncesi gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?