Kaş ekimi yaptiranlar

Mrblar hanımefendi kaş ekiminizi nereye yaptirdiniz yardımcı olursanız sevinirim tskler simdiden

Merhaba ben de uzun zamandır araştırıyorum.istanbul da emel bayar ı takip ediyorum.acaba nasıl fikri olan va mi

Arkadaşlar istanbul da emel bayar a randevulu ve fiyati anlasmis sekilde antalyadan kalkıp gittim.odeme seklini bana soylemediler.gittigimde kendisi ve doktor eşi de yoktu.sekreter işlem öncesi ücreti nakit alacağını söyledi.anlasmis oldugumuz fiyattan fazla fiyat söyledi. Havale ve kart kabul etmediler.bu anlaşmazlık üzerine ben doktoru bekleyecegimi söyledim.emel hanımla sekreter telefondan yazistiklarini bana aktardi.benimle doktor muhatap olmadı.bu acemice veya tok satıcı tavrı karşısında maddi manevi zarar içinde antalya ya geri döndüm.

İsabet olmuş, zarardan dönmüşsünüz bence, üçkağıtçılıklarını en başta belli etmişler size, ucuz kurtuldum diye sevinin

Şimdi instagram da adını repair hair center olarak değiştirip beni engellemişler
Ben saç ektirmiştim, asla insanın doğal saçı gibi durmuyor, kaşıma da mikroblading kıl tekniği yaptırıyorum, kaşımı ektirmeyi asla düşünmem, çünkü gerçekten en iyi yapan bile yapamıyor kaşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…