Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Clock adli uye ektirmis.Suan onunla konusuyorumAhhh bi ektiren bulsam bende bir sürü soru sorcam ama
Gerçekten mi?! Benide bilgilendirir misiniz?!Clock adli uye ektirmis.Suan onunla konusuyorum
Mesaj atin isterseniz.bana daha cevap vermediGerçekten mi?! Benide bilgilendirir misiniz?!
en Atilla Kayaya yaptırdım. Diğerlerini bilemiyorum bu işi ilk yapan kişi diye biliyorum ama daha sonra yapanlar ondan daha iyiler midir bilemiylrum şuan. Ben yaptırdığımda bunu yapan yerler kişiler bu kadar yaygın değildi.
Benim önceki hali düşünüldüğünde çok çok memnunum. İyi ki yaptırmışım diyorum tabi doğal kadar mükemmel olması mümkün değil. Kaş kalemiyle araları düzeltiyorum tamamen çizme gibi durmuyor. En azından kaşın yok mu diyen yok.
Kesinlikle hayır. Kaşlarının şu hali bile güzel. O çileye değmez. Basit bir botox kaldırma ya da germe basit daha basit bir işlemle halledebilirsin. Az kalksa bile emin ol baya kalkık durur.
Merhabalar ben kaş ekimi yaptirmak istiyorum.Yaptiran varmi? Her doktor farkli birsey soyluyor kimseye guvenemiyorum.Gercekten yaptiran ve memnun kalan varmi kime yaptirdiniz ?
Merhaba önerim değil ama asla önünden bile geçmemenizi tavsiye edeceğim klinik transmed! Hatalı ve berbat bir kaş ekimi yaptılar iki yılda istediğiniz gibi olur ancak dediler ekimden üç yıl sonra gidip kliniğin sahibi dr Melike Külahçı ya sorunu gösterdim ‘ evet şurda şurda birde burda çok basit hallederiz’ dedi dönüp gitti ( randevu saatinden yaklaşık 1.5 saat sonra geldi) ödeme için personele yönlendirdi ben şok oldum ! Öncelikle kadın doktor olduğu için çok mutlu olmuştum gerçekten de sorunu görür görmez anladı fakat kendi kliniklerinden kaynaklanan hata İçin benden para talep etmesi beni şok etti! Zamanında en yüksek rakamı nakit ödediğimi 1 lira indirim yapılmadığını ve hataları için tekrar ödeme yapmayacağımı söylediğimde bir kahkaha fırlattı ve 5 yıl önce ödediğim rakamı ( ki bu kendi belirledikleri ve piyasanın en yüksek rakamıydı) küçümseyerek benimle ve ödediğim parayla dalga geçti ‘o beş sene önceydi...’ diye... evet ama ekmeyi beceremedğiniz kaşlar 5 yılda hiçbir düzelme göstermediler ! Kısacası mağdur ettiler paramla ve artık pahalı yer kalitelidir gibi bir söyleme asla inanmıyorum . Kaşlarımın biri uzun biri kısa kimi yerleri sık kimi yerleri seyrek kuaförler bile tuhaf olduğunu söylüyor! Olurda kaş ekimine karar verirseniz dr Melike külahçi dr Emirali Hamiloğlu nun ismini gördüğünüz yerde kaçın derim bu kliniğe bedava işlem yapsalar bile gidilmez sağlam olanı da bozarlar !Merhabalar,
sakıncası yok ise öncesi ve sonrası halini paylaşabilir misiniz ?
bende 4 yıl önce kıl tekniği yaptırdım kaşlarıma, 2 yıl sonra boyaları kırmızıya döndü ( kalitesiz boya kullanımından) , ben de mutsuz olmaya başladım haliyle.
şimdi kırmızı olan o boyaları yani kıl tekniği dövmelerini sildiriyorum picosil ( picosure ) yöntemi ile. ve bundan sonrası için kaşlarıma kıl ektirmeyi düşünüyorum. kıl tekniği yaptırırken tecrübe edenlere hiç danışmadan direk gidip yaptırdım. çok pişmanım. bunda da böyle geri dönüşü olmayan bir karar vermek istemiyorum. o yüzden yazacaklarınız düşünceleriniz çok önemli benim için.
teşekkür ediyorum.
Ben varımmm Berbat bir deneyimim var seçilen yer gerçekten çok önemli çünkü kaşlarınızı vezir yerine rezil edebilirler benimki gibi...Hic kas ektiren yokmuu
Merhaba ekim yaptırdınız mı ?Cevap içn çok teşekkür ederim. Son bi sorum var. Benim kaşlarım resimde görüldüğü üzere kavisten sonrası çok düşük. İfademi çok değiştiriyo. Ben sırf kavisten sonrasının üst kısmına ekim yaptırmak istiyorum. Kaş kaldırma vs diceksiniz biliyorum ama hepsi geçici çözümler olduğu için istemiyorum. Sizce buna değer mi pekiEki Görüntüle 2092047 ?! Yaptırmalı mıyım?! Fikirlerinizi merak ediyorum