• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaş ekimi yaptıran varmı?

beyazkaplan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
4
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. ve kaş ekimi yaptırmak istiyorum.daha önce kaş ekimi yaptıranlar var mı? doğum sonr<sı kaşlarım döküldü şimdi baya seyrekler beni mutsuz ediyor, biraz araştırdım ama net birşey bulamadım.
yaptıran varsa bilgi verirseniz sevinirim.

kaş yapıcam diye göz çıkartmayayım korkuyorum....

Son düzenleme:
Ben de araştırıyorum ,işu an emziriyorum ama kaşlarım çok dokuldu,umarım açtığınız bu topik size de bana da yardımcımolur.. Kolay gelsin .;))

merhaba dilerk
gittiğim doktor uzun süre emzirdiğim için prolaktin seviyen artmış ve kaşın bu nedenle dökülmüş dedi ama bana pek mantıklı gelmedi,kirpiklerimde döküldü ama onlar geri geldi.
neyse birkaç uzmanla görüştüm, sanki otamasyona bağlamış gibi konuştular,birde kaş ekimi yaptıkları resimleri gösterdiler çok kötüydü verdikleri önekler,hepsi bir ünlüden bahsediyor ama ünlünün fotografını gösteremiyorlar açıkcası çok inandırıcı gelmedi,birde rakam çok farklı onuda anlamış değilim....
bakalım acaba kaş mezoterapisi yapılabiliyormudur diye düşünmeye başladım .....

merhaba dilerk
gittiğim doktor uzun süre emzirdiğim için prolaktin seviyen artmış ve kaşın bu nedenle dökülmüş dedi ama bana pek mantıklı gelmedi,kirpiklerimde döküldü ama onlar geri geldi.
neyse birkaç uzmanla görüştüm, sanki otamasyona bağlamış gibi konuştular,birde kaş ekimi yaptıkları resimleri gösterdiler çok kötüydü verdikleri önekler,hepsi bir ünlüden bahsediyor ama ünlünün fotografını gösteremiyorlar açıkcası çok inandırıcı gelmedi,birde rakam çok farklı onuda anlamış değilim....
bakalım acaba kaş mezoterapisi yapılabiliyormudur diye düşünmeye başladım .....

Çok teşekkür ederim.:))

merhabalar arkadaşlar.başlık açıp sormak istedim ama açılmadı sanırım.kaş kepeklenmesini nasıl önleyebilirim.kaşlarım baya döküldü şimdi durdu ama kepeklenme başladı.kepekleri alınca arkasından bir iki tel kaş dökülüyor.moralim çok bozuluyor bu yüzden .bilginiz varsa lütfen yardımcı olun..

Son düzenleme:
Merhabalar

Atilla kaya ya kaş ektiren var mı?benim kaşlarım çok ince ve düşük.kaş ektiren varsa foto eklerse biz de faydalanmış oluruz.başka doktor da olabilir....teşekkürler...

bende kaş ekimi için saçdan kök alındığını ve kaşların sac gibi uzadıgını duydum :P çok kötü bi görüntü olur dıye vazgeçtim sarımsak bağdem yağı kaş serumu ne bulduysan sürüyorum

daha iki gün önce cilt doktorumla konuşurken bu konu açıldı benim enişteminkiler dökülmüştü bende bu konuyu sordum bana asla yaptırmasın dedi çünkü kaşlar saç gibi uzuyormuş ve çok kötü bir görüntü oluşuyor sanki oraya saç yapıştırmışssın gbi duruyor dedi bence başka yöntemlere başvurun kızlar

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. ve kaş ekimi yaptırmak istiyorum.daha önce kaş ekimi yaptıranlar var mı? doğum sonr<sı kaşlarım döküldü şimdi baya seyrekler beni mutsuz ediyor, biraz araştırdım ama net birşey bulamadım.
yaptıran varsa bilgi verirseniz sevinirim.

kaş yapıcam diye göz çıkartmayayım korkuyorum....
sanırım saçtan ekım yapıyorlarmış

kaş ekimi yaptıran yok mu ?şu ünlüler yaptırıyor sonrada yağ falan sürdük diyenler oluyor...offf ya burnunu yaptıran foto koyuyor da kaş ektiren neden koymuyor.uzun zamandır düşünüyorum ama ortada örnek yok.atilla kaya nın bir kaç resmi var ama yeterli değil... kaşımın yarısı dövme .

Benim eşim saç ektirdi .o klinik bana kaş ekimini tavsiye etmedi. KAŞ ekimi bir defa yapılması yetmıyormuş arkadaslar kalınlasması ıcın vs 2 hatta uc defa( 6 ay ara ile) yapılabılıyormus.Bu nedenle yaptırmaktan vazgectım.En azından dürüstce soyledıgı için o kliniğe de teşekkur ettım olaya tıcarı bakmadılar.Sadece Küçük tüy gibi kaş kılları varsa onlara PRP tavsiye ettiler belki kalınlaştırabilirmiş.

Back