E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EcinniliBarones
-
Mrb arkadaşlar;
Yeni konu açamıyorum msj kotasından dolayı sıkıntımı sizlerle paylaşmak istedim(sıkıntı mı onu da bilmiyorum :) 30 yaşındayım.Kaşlarımın alınan yerlerinde 1-2 tel ince beyaz tüye rastladımm,normalde siyah ve gürdür.Acaba kaşlarım mı beyazlayacak yoksa normal mi bu tüyler 3-4 gündür takmış vaziyetteyim inanılmaz canım sıkılıyor.Tabii bunda saçlarımda da gördüğüm tek tük beyazların da etkisi var.Şimdiden yorumuz için tşkler
arkadaşlar ben de bugün hazır evdeyken alayım dedim kaşlarımı ve sonuç olağandı şekli bozdum.sarımsak sürdüm badem yağı da umuorum ki yarına kdr toplasın kuaföre gideyim yarın.toplar mı ki çok hızlı şekilde?bi de gözlerim iri kalın mı ince mi kaş gidio mdaha çok şimdi de buna kafayı taktım:sinifsinif:
kaşlarımı güçlendirmek istiyorumda sarımsak kokusuna tahammülüm yok işe yarar başka bi ürün varmı kızlar :kedi:
kızlar bende aynı sorunla karşı karşıyayım yaklaşık 1 haftadır bende sarımsak surmeyı denedım ama ben sarımsagı ezıp kaşlarıma suruyodum ve 5 10 dk bekletiyodum evet kaşları cok yakıyo sonra kuaförüm bekletebilirsen 15 20 dk beklet dedi bende beklettim sonra yıkadım herzamanki yanmasından başa farrklı bişey yoktu takii sabah kalkıp kaşlarımın kızarmış şişmiş ve su toplamış olduğunu görene kadar evet belki inanmıcaksınız ama aynen oyle ve şuan halaa sızlıyo kaşlarım ve göz kapalarım
senağlama acaba cok beklettiğim içinmi oldu böyle daha faydasını bile göremedim ama daha yapmakta istemiyorum sarımsak yağımı kullansam acaba bende
arkadaşlar banada kuaförüm söylemişti kaşlarımı aldıracaktım biraz daha çıksın daha güzel şekil veririm sen evdesin bir hafta hergün sarmısagı kes sulu yerini kaşlarına sür sonra gel güzelce şekil verelim demişti tabi ben denememiştim ama şimdi deniycem kaşlarım mahfoldu döküldü saçma sapan yerlerden birde ben başkalarının kaşlarını çok güzel alıyorum ama kendi kaşımı alamıyorum :))
benim de çıkmayan yerlerim var kaşımda. bi ara çok fena olmuştu kaşsız gibiydim badem yağı denemiştim sadece besliyor o ara yazdı pek dışarı çıkmıyodum sarımsak sürmüştüm çok iyi gelmişti. bu aralar tekrar kaşlarım seyreldi sarımsak kadar kokmaz düşüncesiyle sarımsak yağı aldım ama off kokuyor bu da maalesef.
bende dökülen kaşıma sarımsağı kesip dökülen yere sürdüm 3 kez uyğuladım ve dökülen yerlerden kaşım tekrar ğeldi.
kaş renginiz açıldıysa ve kaşlarınız seyreldiyse önerim şu kesinlikle haftada 1 yapsanız bile yeter küçük 1 diş sarısağı çentikleyip dövüyorum üzerine 2 çay kaşığı kadar badem yağını döküyorum karıştırıyorum yarım saat 1 saat kadar bu karışımı kendi haline bırakıyorum sonra kaşıma, saçımın alın kısmında seyrelmiş olan yerlere güzelce bol bol sürüyorum,yaklaşık 2 saat kadar böyle bekleyip yıkanıyorum hem kaş rengim koyulaştı hem gürleşti kuaför incecik yapmıştı 2 ayda kaşlarımı düzelttim sadece kendim topladım smdi okadar gürki çok iyi araştırdığım birine aldırcam haftaya,gözünüzün yanmasına dayanırım derseniz kirpik diplerinede sürün ben dayanabildiğim kadar hemen sürüp 5 dk bekleyip sabunla yıkıyorum okadar dayanabiliyorum kirpiklerimde de belli derecede gürleşme ve uzama farkettim en kolay çözüm bu gibi çok memnunum bu yöntemden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?