• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kaş boyamak

kaşlarına boyayı kulak temizleme çubuğuyla güzelce sür ve 5-6 dakika bekle.sonrapeçete gibi bişeyle güzelce sildikten sonra yüzünü güzelce yıka :31:

açıcamda göze falan gelir diye korkuyorum benim saçım sarı mesela hangi renk yapmalıyım onuda bilemiyorum

yok hayatım.dikkatli olursan gelmez,boya çok akışkan olmuyo zaten.benim saç da sarı.5-6 dakika tuttuğunda kumralımsı birşey oluyo,çok güzel oluyo,her dip boyanda evde ya da kuaförde yaptır.sakın fazla bekletme ama.yıkarken de gözünü sıkı kapat,sabun gibi bişeyle yıka. :31:

saçımı her boyadığımda kaşıma da sürerim, uyumu yakalamak için ,güzel de oluyor..
tabi 1 hafta 10 gün sonra yavaş yavaş kendi rengine dönüyor..

Bende kendi yaptığımı söyliyim kızlar size bi arkadaşımın önerisiyle başladım kaç senedirde o şekilde boyuyorum alışkanlık oldu artık. Bu ilkokulda falan kullandığımız kuru boyalar yok mu? o boyaların içinde ki siyah rengi kullanıyorum. Göz kalemi rengini de siyah kullanırım zaten. Kapalı biri olduğum için saçla uyum yalamak durumundada kalmıyorum. Kalemin ucunu hafif ıslatıyorum koyu olmamak şartıyla sadece kaşlarımı biraz daha belirginleştirmek için hafiften sürüyorum. Bazen ucunu ıslatmadanda hafiften kalemi gezdiriyorum hemen fark oluyo zaten. Ayrıca kaş yapımı falan çok kişi beğenir kaş aldırmak için gittiğim kuaförler arkadaşlarım falan kaşlarımın güzel olduğunu söylüyor. Yapay şeylere ve abartılı makyaja karşıyım. Boyandığı belli olunca çok kötü bi görüntü oluşuyo ne ile boyarsan boya en önemlisi doğal durmasıdır aslında..

hayır canım dökmüyor kaşları hiç.yeter ki çok bekletmeyin,sapsarı acayip bişey olur,çünkü kaş rengi çok çabuk açılıyo nedense

peki dipleri çıkınca çok kötü görünüyo mu? Ne kadar zamanda bir boyamak gerekiyo? Ve şunu merak ediyorum çok mu yapay bi görünüm katıyo?

ben tüy sarartıcı ile açtım bi ara ama döküldü ara ara rengi doğaldı ama tavsiye etmiyorum.şimdi pastelin kaş kalemini aldım çok güzel duruyo hem boşlukları dolduruyo hem şekliyle oynayabiliyorum tavsiye ederim

peki dipleri çıkınca çok kötü görünüyo mu? Ne kadar zamanda bir boyamak gerekiyo? Ve şunu merak ediyorum çok mu yapay bi görünüm katıyo?

hayır canım için rahat olsun asla yapay bir görünüm katmıyor.tam tersi çok doğal oluyor,yumuşatıyor ifadeyi de.bir de dip çıkması diye bişey olmuyor kaşta.bikaç hafta sonra yani saçının dip boya zamanı geldiğinde bakıyorsun kaşların da eski rengine dönmüş,tekrar boyuyorsun,o kadar.:31:

evet cevaplara katılıyorum bende her boyamamda kaşlarımı da boyarım 5 6 dk yetiyor.

slm kızlar benim saçlarım gecen sene sarıydı bu rengi 4 sene kullandım ve kaşlarımıda boradım çünkü kaşlarım çok siyah kötü hissetmeme neden oluyordu ben 15 günde en fazla 1 ayda boyardım çünkü kaşlarım uzadıkça kumral siyah görünümü verirdi sinir olurdum öylede boyasam bi dertti boyamasam yine bi dert artık şakasına derdim ki kaşalrımın dip boyası gelmiş derdim :1: hmm bide boyarkende dikkatli olun kaş boyasıyla boyatın özellikle sorun benim kaşalrımı oryelle açıyorlardı çok yanlış mış meyerse döker kaşları yıpratır

Ben saçlarımı boyamadığım halde kaşlarımı arada bir tüy sarartıcıyla açıyorum bi ton daha açık kaşı daha çok beğeniyorum çünkü .benim kaşlarım seyrek güçsüz ve ince olduğu halde 2 yıldır yapmama rağmen hiç dökülmedi .

Back