Kas altı silikon ne kadar sürede yerleşiyor

leiaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
517
199
Kas altı silikonlar ilk başta biraz üstte duruyor sonra yerleşiyormuş aşağıya doğru. sizde o süre ne kadar sürdü? Daha 1. Haftamdayım ben: Bir de ne zaman normal sütyen giymeye başladınız? Doktor bana sütyen vermedi aslında bu harika bişey ama şu an oversize tshirtler dışında giyemiyorum uçları görünüyor ufak bi bantla bantlasam sıkıntı olur mu acaba

Canım benim ya, ne kadar da mutlu... :)

Bantlasan sorun olmaz, sonuçta baskı yok.

6 hafta sonra egzersiz yapabildiğine göre, 2 ay kadar bir sürede yerleşiyor demek ki? Kişiden kişiye değişir tabi.

Bende bunu merak ediyorum. 2 hafta oluyor yaptıralı sertliği aynı ve yukarda sürekli hiç aşağı inecek gibi durmuyor maşallah taş taş.

Bende bunu merak ediyorum. 2 hafta oluyor yaptıralı sertliği aynı ve yukarda sürekli hiç aşağı inecek gibi durmuyor maşallah taş taş.
Merhaba hayırlı olsun benim 10. Günüm yumusama ilk zamanlara gore biraz var ama sert tabi hala. Yukarda olması 10. Gune gore normal aşağı tarafların odemi geçince biraz küçüldü ama koprucuk kemigimin 3 parmak altından basliyor sanki silikonlar. bu silikonlar yukarıdan indikçe meme büyüyecek mi

Canım sporcu sütyenleri var önden fermuarlı onları 1 ay kullanman lazım. Daha sonra normal sütyene geçiyosun

1. Aydan sonra asıl yumuşama başlıyo sonra elini dokundurduğunda içe çöküp çıkması o dönem oluyo sonra kademe kademe yumuşama devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…