Kas altı protezlerin kare görünmesi

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
Merhabalar ameliyatımın 14.günündeyim. Kas altı mentor 250 cc koyuldu. Ama şuanda meme çevremde morluklar var ödemler vs. Fakat protezler yukarıda ve alt kısımları böyle karemsi gibi, tam yuvarlak değil. Zamanla ödemler gidince mi yuvarlaklaşıp, aşağı iniyorlar acaba? İlk etapta alt kısımları karemsi durup da yuvarlaklaşan var mı?

düzeldi mi acaba? benim 5 ay olacak neredeyse bi tanesi aynı anlattığınız gibi kare, diğeri de başından beri normaldi. bilen biri yorum yapsa keşke

düzeldi mi acaba? benim 5 ay olacak neredeyse bi tanesi aynı anlattığınız gibi kare, diğeri de başından beri normaldi. bilen biri yorum yapsa keşke

Benim daha bir ayım dolmadı ama düzelmeye başladılar, biraz aşağı da indiler. Ödemle alakalı sanırım.

Benim daha bir ayım dolmadı ama düzelmeye başladılar, biraz aşağı da indiler. Ödemle alakalı sanırım.

Çok sevindim umarım en kısa zamanda tamamen düzelir. benim bi tanesi asla inmiyor, sanırım doktor yanlış bir cep açtı bir tanesine ((

Çok sevindim umarım en kısa zamanda tamamen düzelir. benim bi tanesi asla inmiyor, sanırım doktor yanlış bir cep açtı bir tanesine ((

Yanlış cep nasıl oluyor acaba? Benim de aşağı indi ama karemsi duruyor yani, doğal durmuyor şuan.

Yanlış cep nasıl oluyor acaba? Benim de aşağı indi ama karemsi duruyor yani, doğal durmuyor şuan.

Şöyle, bir silikonum asla oturmadı çok yukarıda, meme altım boş ve yumuşak. bu nedenle meme kare gibi görünüyor. diğer memede sorun yok. düzelmeyecek diye çok endişeliyim çünkü ameliyat sonrası çok ağrılı geçti benim. düzeltme ameliyatının düşüncesi bile korkunç.

Allah korusun ya. Kimse çift istemez cidden umarım oturur. Sert mi peki hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…