Kas alti protez taktiranlar lutfen buraya!!

Jeanne darc_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
837
731
38
Kizlar kas alti yaptiranlara soruyorum. En merak ettigim kollarinizi hateket etirdiginizde silikon oynuyor mu? Acikcasi bunun nasil oldugunuda bilmiyorum ama kulaga tuaf geliyor bu konuda yardimci olurmusunuz
Birde dokununca hisediliyormu silikon.
yorumlarinizi bekliyorum

kolları oynattığımda silikon oynamıyor ancak gögüs kaslarımı oynattığımda silikon koltuk altlarına doğru gidiyor bunu test edebilmet için iki elinizi birbirine doğru ittirin kuvvet uygulayın dediğimi göreceksiniz. görmüyor iseniz banada bildirin çünkü bende böyle ve ben bu duruma yeni yeni alışıyorum ama temizlik yaparken paspası sıktırmak için kuvvet uyguladığımda da böyle giyinikken sorun yok dışarıdan asla anlaşılmaz ama çıplakken anlaşılıyor.

Kas altı ve sağ meme altında protezi de hissediyorum dr um dokumun az olmasına bağladı ancak sağ memede sola oranla daha fazla doku vardı neden sol değilde sagda hissediyorum diye de sordum verdiği cevap takdire şayandı. o zamanda neden sağ değil diye sorardın dedi... bilmem yeterli mi sence

imkanınız varsa kas üstü ya da kas zarı altı yaptırın dokunuz varsa en güzeli

Ben resimlerini gorebilirmiyim
Kasalti bana herzaman daha dogal bir göruntu ve hissi veriyor olmadi yari kas altiyi arastiracam
Senin memnun olmamana uzuldum
Gercekten burdaki yorumlarla kafam daha cok karisiyor

kolları oynattığımda silikon oynamıyor ancak gögüs kaslarımı oynattığımda silikon koltuk altlarına doğru gidiyor bunu test edebilmet için iki elinizi birbirine doğru ittirin kuvvet uygulayın dediğimi göreceksiniz. görmüyor iseniz banada bildirin çünkü bende böyle ve ben bu duruma yeni yeni alışıyorum ama temizlik yaparken paspası sıktırmak için kuvvet uyguladığımda da böyle giyinikken sorun yok dışarıdan asla anlaşılmaz ama çıplakken anlaşılıyor.

Kas altı ve sağ meme altında protezi de hissediyorum dr um dokumun az olmasına bağladı ancak sağ memede sola oranla daha fazla doku vardı neden sol değilde sagda hissediyorum diye de sordum verdiği cevap takdire şayandı. o zamanda neden sağ değil diye sorardın dedi... bilmem yeterli mi sence

Seni izlemeye aldim sende beni izlersen resimlerini gormek isterim hem sende resmimi gorup fikrini solersin

Ben resimlerini gorebilirmiyim
Kasalti bana herzaman daha dogal bir göruntu ve hissi veriyor olmadi yari kas altiyi arastiracam
Senin memnun olmamana uzuldum
Gercekten burdaki yorumlarla kafam daha cok karisiyor
dokum yoktu ve mecbur kas altı oldu
ben memnun değilim demiyorum yanlış anmışsın bu konuyu dr a bırakmak gerekiyor mantıklı hiçbir dr kas üstü ya da fasya altı varken sağlıklı kası kesmek istemez. izlemeye alıyorum

Kizlar kas alti yaptiranlara soruyorum. En merak ettigim kollarinizi hateket etirdiginizde silikon oynuyor mu? Acikcasi bunun nasil oldugunuda bilmiyorum ama kulaga tuaf geliyor bu konuda yardimci olurmusunuz
Birde dokununca hisediliyormu silikon.
yorumlarinizi bekliyorum
Cnm bazi kisilerde kas altinda olmasina ragmen protezi hissetme durumu olabiliyor.bu da ayni bazi kisilerde nasil meme dokusu var bazilarinda yok.ona benziyor.bazi kadinlarin kas dokusu cok kalin ve sert olurken bazilarinda ise gevsek ve ince olabiliyor.ben ilk ameliyatimi kas üstu oldum biliyosunuz.sarkma yasadigim icin doktorum ikinci operasyonda kas altina aldi protezi.ama ameliyattan once de bana sunu dedi.ameliyata girince kas dokunu gormem gerekiyor.kaslarin ince ve gevsekse protezi kas altina koymam.bi anlami yok cunku dedi.kas ustune koyar diklestirmeni yaparim dedi.ameliyatta kaslarimin sert ve kalin oldugunu gorunce kas altina koymus.yani her nekadar ameliyat teknigi protezin sekli ve cc si ameliyattan once kararlastirilsada bazen islem esnasinda karar degistirilebiliyor.bu da tamamen vucut yapisiyla alakali bir durum.

Ben ilk aylar sanırım 4 aylık falandı oynuyordu kas hareketleri yapınca, ne bileyim bir sabuna sertçe basarken bile oluyordu. Ama geçen sene mesela aylarca spor yaptım hiç farketmedim oynadığını..

Foton varsa izlerim bakabilirsin sonuclara
Evet fotom var gormek isterim sonuclari sizi izlemeye aldim bende sorup ogrenicem kasalti goruntu daha dogal damla hissi veriyor bende ondan yanayim ana tabiy dr kesinlikle olmaz derse bende ona gore yol izliycemtek derdim dogal olmasi gozumude doldurmasi yani dogal derken tas gibi gozukecek ama silikonmus hissi vermiyecek

Benim dual plan yari kas alti. Evet guc uyguladiginda protez hareket eder ama bu asla farkedilecek bisey degil sadece hissedilecek bisey
en güzel açıklama bu bence fark edilmez giyinikken ama hissediliyor ve zamanla bu duruma insan alışıyo aynı yüzüstü yatmak gibi ilk zamanlar garipsiyordum şimdi alıştım

en güzel açıklama bu bence fark edilmez giyinikken ama hissediliyor ve zamanla bu duruma insan alışıyo aynı yüzüstü yatmak gibi ilk zamanlar garipsiyordum şimdi alıştım
Kız ben her daim yüzüstü yatıyorum, çok korkmuştum bir daha yatamam diye :KK70: Çok şükür hiçbir problem yaşamadım.

Disardan farkedilmedigi muddetce bence bir sıkınti yok yeterki kimse anlamasin ben hissetsem ne olacak zaten biliyorum silikon taktirdigimi maksadim karsidakini buna inandirmak kendimi degil:KK39:

Disardan farkedilmedigi muddetce bence bir sıkınti yok yeterki kimse anlamasin ben hissetsem ne olacak zaten biliyorum silikon taktirdigimi maksadim karsidakini buna inandirmak kendimi degil:KK39:
ama yazın şöyle bir şey fark ettim denizden çıkarken iskelenin merdivenlerinden tutmuştum insan bi kuvvet kendini yukarı çekmeye çalışıyo işte o an benim memeler iki yana açıldı üçgen bikini vardı üstümde bu da bana ders oldu bir daha öyle merdivenlere asılmıyorum
bütün yaz denize girdim bi allahın kulu anlamadı daha doğrusu hiç dikkat çekmedim :)

Ben ilk aylar sanırım 4 aylık falandı oynuyordu kas hareketleri yapınca, ne bileyim bir sabuna sertçe basarken bile oluyordu. Ama geçen sene mesela aylarca spor yaptım hiç farketmedim oynadığını..
Merhaba, ben de 10 gün önce kas altı taktırdım. 2 gündür masaj yapıyorum ama o gelen ses ve silikonun hareket etmesi çok tuhaf geliyo bana. Bu da normal bir süreç mi?

Bende de ayni sey oluyordu kirlenti falan iki elimin arasina alip sikamiyordum mesela asla izin vermiyordu protezler. Buna benzer hareketlerde de icerde hissediyordum varliklarini

Merhaba, ben de 10 gün önce kas altı taktırdım. 2 gündür masaj yapıyorum ama o gelen ses ve silikonun hareket etmesi çok tuhaf geliyo bana. Bu da normal bir süreç mi?
Gayet normal icerde su varmis gibi hissedersiniz egildikce kalktikca su varmis hissi olur ödemler indikce geciyor onlar

O gelen ses ödemlerin sesi, hiç merak etmeyin zamanla geçecek, o protezleri hissetme olayı da geçecek. Siz masajlarınıza düzenli devam edin, çok faydasını göreceksiniz.

X