Kas altı protez/silikon sonrası kollarda ödem, hafif morluk yaşayan var mı?

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
Arkadaşlar merhaba geçen salı akşam, kas altı mentor marka 250 cc protez konuldu göğüslerime ve dikleştirme yapıldı ayrıyetten kesilip. Dirensiz.

Fakat ameliyattan çıktıktan sonra kollarım şişti, bir kolumda da bir yerde yuvarlak morluk oluşmuş. Normal mi? Oluşan var mı aranızda?

ameliyattan yillar sonra ellerimde sis oldu. lenfler etkilenebiliyor bu ameliyat sonucunda. fizik tedavi gordum, su an iyiyim cok sukur.

ameliyattan yillar sonra ellerimde sis oldu. lenfler etkilenebiliyor bu ameliyat sonucunda. fizik tedavi gordum, su an iyiyim cok sukur.

Teşekkür ederim yorumunuz içim ama fizik tedaviyi neden gördünüz? Kendi kendine geçmedi mi şişlikler? Bir de yıllar sonra demişsiniz ya el şişkinliğinin bu ameliyatınızla ilgisi olmaması da olabilir mi?

memeden kola yayilan cok siddetli bir agriyla basladi. bu olay oldugunda sag meme ucum bembeyazdi. bir dolasim problemi oldu diye tahmin ediyorum. ertesi gun elim normalin3 misli sisti ve bu durum gunlerce surdu vs. daha once cok uzun yazmistim. gecmis olsun.

Var olun çok teşekkür ederim, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…