kas altı protez konulanlar lütfen bir okuyun!!!...

esmeralda788

latin
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
95
3
Arkadaşlar kas altı ameliyatından sonra sizde de ayağa kalkınca ya da oturunca dik duramama meydana geldi mi? sanki göğüsler insanı aşağıya doğru bastırıyor ve ne kadar dik durmaya çalışsanız da eskisi gibi tam dik olamıyorsunuz.Ben doktoruma da söyledim biliyorum daha çok erken bugün 6.günüm dolacak ama çok merak ediyorum. Siz de bunları yaşadınız mı? Hepinize sevgiler :))

aynılarını yaşadık, acaba kamburmu kalıcam diye endişelenmeye başlamıştım, sanki iskelet sistemimim şekli değişmişti

canım geçen yıl bu zamanlar bende senin yaşadıklarını yaşıyordum :) üzerinden 1 yıl geçti. herşey yoluna giriyo zamanla endişelenme. zamanla unutacaksın bile protez olduğunu. 6 aydan sonra yumuşamaya başlıycak. 1 yıl sonrada görenler inanamıycak silikon olduğuna. dikiş izlerinde zamanla gidecek. yani kısaca herşey yoluna girecek :))

teşekkür ederim MmehtapM çok sağolun inşallah dediğiniz gibi atlatırım ama gerçekten zor bir durum :))

geçmiş olsun cnm merak etme zamanlaa hepsi düzelicektir ne güzel olmuşsun ameliyatı kurtulmuşsun şimdi sadece biraz zamana ihtiyacın var.
darısı benimde başımaaaa (

esmeralda biz senle aynı gun ameliyat olduk .,boynum agrıyo bide resmen düz duramıyorum bütün çevremdekıler bunu söyluyo. dik duramıyorum egik ezik büzük gezıyorum kolarım artık agrımıyo ama onlarda bedenıme yapışık gibi tuhaf bi şekil aldım:)dik durmaya calıştıkça daha cok yoruluyorum sankı ama normalmiş bunlar alışıcaz yabancı cisimleri gezdirmek kolay degil :))) düşer diye korkuyorum ehehe:):dance::dance:

bir hafta önce bir doktorla görüştüm . bana da kas altı olur dedi . çok ağrın olucak yalnız dedi. olmaya da bilir , ağrı eşiğinle alakalı, ama ağrının olacağını göz önüne al dedi. o yüzden geçicek diye düşün hep esmeralda olmaz mı .

evet ameliyattan sonra öyle bir his oluyor. dik duramıyorsun. yatarken de sanki üstüne ağırlık bağlamışlar atamıyormuşsun gibi bir his oluyor. ben ayakta gezerken hem öne eğiliyordum hem de ellerimle destek veriyordum aşağıya düşüceklermiş gibi hissediyodum. vücut kısa bir süre sonra alışıcak ve varlıklarını hissetme zolucaksınız dik de durabiliceksiniz rahat olun. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…