- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
- Konu Sahibi Jeanne darc_
-
2 tane cocuk emzirdim kucuk goguslerim var destekli b cup kulaniyorum yani neme dokum var fakat benim ici bosaldigindan cok daha kucuk gibi duruyorbunlar tercih meselesi değildir ki yumuşaklığı senin dokuna bağlı bir şey sıfır meme dokusu olan birisi ile a cup da olsa meme dokusu olan birinin memelerini kıyaslarsak tabi ki dokusu olanın daha yumuşak olacak
senin belli bi dokun varsa kas üstü olması gerekiyor eğer protezi örtecek kadar bi dokun yoksa mecbur kas altı oluyor yumuşaklığa göre belirlemek anlamsız.
2 tane cocuk emzirdim kucuk goguslerim var destekli b cup kulaniyorum yani neme dokum var fakat benim ici bosaldigindan cok daha kucuk gibi duruyor
Ben dogal olmasini istiyorum meme ustu yanlar ele geliyor ve cabuk sarkma oluyor o yuzdende kas alti dusunuyorum buda bi tercih benim bildigim dr hastanin isteklerine gore secim yapar ben cok yumusak ve damla seklinde istiyorum
Kas ustu kas alti resimlerde kas ustu begenmedim kas alti benim istedigim goruntuyu yapiyor
Ben bunu goruntu icin yapiyorum
Dogal olarak istedigim goruntuye veren yontemi secicem
Ama bu goruntude meme dokusunda istiyorum
Bunun cevabini ariyorum dokunuldugunda
Bunda protez varmis hissi vermesin ne bana nede baskalarina
Merhaba.. Bende iki çocuk emzirdim ve göğsüm boşaldı. Görüştüğüm tüm doktorlar sarkma yok ama içi bışaldıgı için öyle gibi duruyor demişti. Bende dolgulu B cup kullanıyordum. Dolgun ve diri gögüs istediğim için 400 cc yuvarlak protez kas zarı altına uygulandı. Kendi dokumda oldugu için yapay bir görüntü olmadı. Kıvamı zaten Zaman'la yumuşuyor,şekle giriyor. 2011 de ameliyat oldum ben,artık hep benimleymiş gibiler zaten :)2 tane cocuk emzirdim kucuk goguslerim var destekli b cup kulaniyorum yani neme dokum var fakat benim ici bosaldigindan cok daha kucuk gibi duruyor
Ben dogal olmasini istiyorum meme ustu yanlar ele geliyor ve cabuk sarkma oluyor o yuzdende kas alti dusunuyorum buda bi tercih benim bildigim dr hastanin isteklerine gore secim yapar ben cok yumusak ve damla seklinde istiyorum
Kas ustu kas alti resimlerde kas ustu begenmedim kas alti benim istedigim goruntuyu yapiyor
Ben bunu goruntu icin yapiyorum
Dogal olarak istedigim goruntuye veren yontemi secicem
Ama bu goruntude meme dokusunda istiyorum
Bunun cevabini ariyorum dokunuldugunda
Bunda protez varmis hissi vermesin ne bana nede baskalarina
Tesekur ederim bende bir kac dr gorusecem ama drlar genelde elinim alisik oldugu yontemi sanki yapmaya calisiyorlarMerhaba.. Bende iki çocuk emzirdim ve göğsüm boşaldı. Görüştüğüm tüm doktorlar sarkma yok ama içi bışaldıgı için öyle gibi duruyor demişti. Bende dolgulu B cup kullanıyordum. Dolgun ve diri gögüs istediğim için 400 cc yuvarlak protez kas zarı altına uygulandı. Kendi dokumda oldugu için yapay bir görüntü olmadı. Kıvamı zaten Zaman'la yumuşuyor,şekle giriyor. 2011 de ameliyat oldum ben,artık hep benimleymiş gibiler zaten :)
Birkaç doktordan fikir alın,size hangi yöntemi uygun görüyorlar genelde ona bakın. Benim üst kısımda fazla meme dokusu olmadığı için Zaman'la üst kısımda protezi hissettim. Tek gögüste ama. Diğerinde olmadı. O kısmada yağ dolgusu yaptırdık halloldu
Meme dokusu çok az olan kişilerde kas üstü yapay görüntü veriyor evet. Şu top top duran görüntü ama meme dolusu varsa doğal olabiliyor. Ama zamana karşı direnci Nasıl okur bilemiyorum tabi :) Kas altında kas protezi tuttuğu için hem daha güvenli hemde uzun vadede sorunsuz yaşanılacağına inanıyorum.. Dikleştirme gibi son bir ameliyatta bile protez kas altına koyulur ve ameliyat biter..
Umarım doğru kararlarla doğru cerrahların elinde ameliyat olur ve çok Mutlu olursunuzŞans sizinle olsun
Her yöntemi uygulayan doktorlar var . Zaten tek yönteme bağlı olan doktorları ben hiç doğru bulmuyorum. Çünkü vücut farklı,meme farklı. Her memeye durumuna göre teknikler çözümler üretilmiş..Tesekur ederim bende bir kac dr gorusecem ama drlar genelde elinim alisik oldugu yontemi sanki yapmaya calisiyorlar
Bu yag dolgusu yapmayida kafamin bir yerine yaziyim cunku dokununuca anlasilmasindan odum kopuyor.Ele gelmemesi icin neyse onu yapmalarini istiyecem iste ama yinede yapanlarinda fikrini alip dogala en yakin olani yaptirmaya calisiyorum
Bu arada bendede yalanci sarkma var yani ici bosaldigindan sarkmis gibi gorunuyor
Bole olmasida iyimi kotumu protez dahami elde hissedilir korkularim var
InsallahHer yöntemi uygulayan doktorlar var . Zaten tek yönteme bağlı olan doktorları ben hiç doğru bulmuyorum. Çünkü vücut farklı,meme farklı. Her memeye durumuna göre teknikler çözümler üretilmiş..
Dediğiniz gibi benim durumunuda yalancı sarkma diyelim. Bu kötü birşey değil iyi birşey bence. Çünkü hem görüntü açısından doğal olur hemde yumuşaklık açısından ( bu hemen olmaz en az altı ay bir sene geçmesi gerekir) daha yumuşak doğal göğüse sahip olursunuz
Ben hem kas alti hem kas ustu ameliyat olmus biri olarak soyle soyleyebilirimki yontem ve protez cc si konusunda muhakkak isteklerinizi cok net anlatin ve doktorun da tecrubelerine fikirlerine kulak verin.ortak noktada karar kilmak daha dogru.damla goruntusu istiyorum demişsiniz ama sert de olmasin demişsiniz.benim ilk ameliyatimda damla protezim vardi.protezler icinde kivami en sert olan silikon.ikinci ameliyatimda yuvarlak takildi.kivam olarak kiyaslarsam yuvarlagi tercih edin derim.özellikle dual plan yontemiyle yuvarlak proteze damla goruntusu verilebiliyor.dogum yapmis ve emzirmis biri oldugunuz icin kas ustu önermem.kisa vadeli bir sonuc veriyor.benim protezim kas ustundeyken memelerim hep buz gibiydi.belki de protezi ortecek yeterli dokum olmadigi icin tam bilmiyorum.suan oyle bir durum yok.ilerleyen zamanlarda protez elime gelmeye baslamisti.pek cok memnuniyetsizligim oldu yani kas ustu ameliyattan ve damla protezden.kas ustunun tek avantaji cok cabuk sekil almasi ve ameliyat surecinin cok rahat gecmesi.son karar sizin tabiki.Insallahbunu kafaya koydugumda esimi burun estetigini ikna etmistim sonra dusundum emzirmeyi kestim diye cok kuculen goguslerimide buyutsemmi diye
Sonra dedim neden olmasin gizli sakli yaparim sonradan esimi bi sekilde kandiririm cunku birazda onada daha hos gozukme hisside var
Sonra olumsuz taraflarini okuyunca cok uzuldum ele gelip belli olmasi dokununca yapay hissi vermesi gibi
Ama burda bunun cozumunu memnun olanlari okuyunca moralim baya yerine geliyor
Sonucta goruntuyu gercekten muhtesem yapiyorlar bu konuda rahatim tabi basima bi tahlisizlik gelmezse ama diger sıkıntim yumusak olmamasi tabiy porsumus gibi olsun demiyorum sadece yapaylik hissi vermesin yeter
Pardon double bubble nedemek ilkez duyuyorumKas altı ya da üstü sizin tercihinize göre olmaz genelde.. Doktorunuz hangisini önerirse onu tercih edin derim. Sonra dokunuz olduğu halde kas altı olunca double bubble görüntüsü oluşur.
Sizin meme alti meme ustu arasi kac cm diBen hem kas alti hem kas ustu ameliyat olmus biri olarak soyle soyleyebilirimki yontem ve protez cc si konusunda muhakkak isteklerinizi cok net anlatin ve doktorun da tecrubelerine fikirlerine kulak verin.ortak noktada karar kilmak daha dogru.damla goruntusu istiyorum demişsiniz ama sert de olmasin demişsiniz.benim ilk ameliyatimda damla protezim vardi.protezler icinde kivami en sert olan silikon.ikinci ameliyatimda yuvarlak takildi.kivam olarak kiyaslarsam yuvarlagi tercih edin derim.özellikle dual plan yontemiyle yuvarlak proteze damla goruntusu verilebiliyor.dogum yapmis ve emzirmis biri oldugunuz icin kas ustu önermem.kisa vadeli bir sonuc veriyor.benim protezim kas ustundeyken memelerim hep buz gibiydi.belki de protezi ortecek yeterli dokum olmadigi icin tam bilmiyorum.suan oyle bir durum yok.ilerleyen zamanlarda protez elime gelmeye baslamisti.pek cok memnuniyetsizligim oldu yani kas ustu ameliyattan ve damla protezden.kas ustunun tek avantaji cok cabuk sekil almasi ve ameliyat surecinin cok rahat gecmesi.son karar sizin tabiki.
Ameliyatlardan once gogus cevresini ölcmedim.ama full destekli b cup kullaniyordum.meme alti ölcüm 73 cm.benim kol hareketleriyle protezlerim oynamiyor.hala ödemli ve cok sert oldugu icin olabilir.gogus kaslarim cok sert ve sıkıymış.doktorum oyle dedi.belki ondan da olabilir oynamama durumuSizin meme alti meme ustu arasi kac cm di
Benim 6, 7 galiba bu arada kas altinda kollarin hareketiyle silikonlar oynayabiliyormus o sizde oldumu yani oluyorsa nasil oluyor oyle bi sorununuz oldumu
Evet dogruKizlar album fotoraf durumumu takip ettiklerim yaptim dogru yaptim dimi lutfen yardimci olurmusunuz
Bakip yorumluyabilirmisinizEvet dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?