Merhaba benim de 25.günüm bahsettiğiniz kasılıp sertleşme bende de oluyordu. Özellikle rüzgarlı havada bir dışarı çıkmıştım bir iki kez ölücem sandım kitlendi gibi oldu memelerim resmen. 1 hafta önce bu durum düzeldi ve içim çok rahatladı. Ben de vücudum kabul etmedi mi acaba protezleri diye düşünüyordum ama kesinlikle öyle düşünmeyin. İyileşme süresinde koruyucu bir kapsül oluşuyormuş protez çevresinde ve yüksek ihtimalle o oluşana kadar bu durum sürüyor diye düşünüyorum. Çünkü ben artık soğukta yürüsem de o durumu yaşamıyorum.
Kesi bölgesinde içten hafif acılar hala devam ediyor tabiki ama alıştım. Henüz ameliyat yeni olduğu için normal. Bir de gerçekten her bedenin iyileşme süresi çok farklı. Benim çevremdekiler genelde 1 haftada iş hayatına döndüğü için ben pek korkmamıştım ama çok zorlu geçirdim süreci. Süreç hala devam ediyor ama şuan çok daha iyiyim. Sabretmek ve pozitif düşünmek gerek.
Bu arada ben de hala dik konumda yatıyorum. Sırt üstü düz yatmaya bile cesaret edemedim. Bir kere denedim ama protezler kaburgalarıma çok ağırlık yaptığı için tekrar dik konuma geçtim. 375 cc mentor protezlerim. Dik yatmaya o kadar alıştım ki düz yatmayı unuttum
İnşallah 1 haftaya düz yatışa geçerim diye düşünüyorum.
Benim dikiş bölgemdeki su geçirmez bantlarım hala duruyor. Sizin bantlarınızın tamamı ne zaman çıkarıldı ?
Çok geçmiş olsun.