Kas Altı Meme Büyütme

Çok geçmiş olsun bende bu amaliyati olmak istiyorum peki sizce kas altımi kas üstümü daha iyi yuvarlakmi yoksa damla seklimi daha iyi aydınlatırsanız sevinirim tsk

Çok geçmiş olsun bende bu amaliyati olmak istiyorum peki sizce kas altımi kas üstümü daha iyi yuvarlakmi yoksa damla seklimi daha iyi aydınlatırsanız sevinirim tsk
Merhaba

O sizin isteğinize Bağlı aslında, kas altı ve kas üstü arasında çok büyük fark var :) belki bir doktordan görüş alabilirseniz daha iyi olabilir. Ben çünkü önce doktorun bana vücuduma göre ne önereceğini dinleyip oyle karar verdim

Çok geçmiş olsun, zor kısmı atlatmışsınız. İnşallah sorunsuz şekilde ömür boyu kullanırsınız benim de 4 ayım doldu, iyi ki yaptırmışım diyorum.

Doktorumuz kim öğrenebilir miyim Ankara da doktor arayışındayım da

Cevabınız için tşk ederim

Kızlarr yeni yaptırdım 4. Günüm ve gayet iyiyim ama malesef ki fiyatlar tavan ve gün geçtikçe artıyor hemen karar verin bence

Merhaba bende bugün meme büyütme ameliyatı oldum şu an elleyince hem his yok hemde plastik sert gibi sizdede öyle miydi acaba geçicidir umarım çok korkuyorum

Şu sertlik hissi bitse artık.Kendi memelerim gibi yumuşak hissetsem.Taş gibiler 2 hafta oldu.Korse iyice sıkıştırıyor.Şimdi eve geldim açtım öyle oturuyorum.Buz koydum.Ananas yiyorum.Ananas suyu içiyorum.Enfla C kullanıyorum ama inmiyor.Özellikle gece uyurken sabaha kadar korse iyice şişiriyor.Patlayacak gibi hissediyorum.Ve geçecek diye bekliyorum

Hepsi geçecek bol bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…