Zamanla yumuşuyor daha doğal bir his oluyormuş ama emin değilim. Sanki kalıcı bir durum gibi geliyor.Ben de 2.5 ay önce kas altı implant ameliyatı oldum. Ben de hissediyorum. Başlık da açmıştım hatta bununla ilgili. Ben alttan ittiğimde protezin hareketini de hissediyorum rahatsız edici.
Aynen öyle oluyor yumuşayınca ele gelmiyorZamanla yumuşuyor daha doğal bir his oluyormuş ama emin değilim. Sanki kalıcı bir durum gibi geliyor.
Merhaba benim de 2 ay dolmasına az kaldı, yatarken silikonun yanlara kaydığını hissediyor musunuz? bende kayma ve ağrı sorunu var normal mi değil mi emin olamadım
Zamanla yumuşuyor daha doğal bir his oluyormuş ama emin değilim. Sanki kalıcı bir durum gibi geliyor.
3 aydan sonra yumuşama oluyor mu yani?Aynen öyle oluyor yumuşayınca ele gelmiyor
Yok o şekilde bir hissim olmadı. Sadece yüzeysel bir hissetme var bende.Bana da öyle geliyor. Siz ittiğinizde protezin hareket ettiğini de hissediyor musunuz?
Ben çok uğraşıyorum yaAlt ve yan koseden hissedersiniz cok normal kizlar ama ittirmek asla aklima gelmezdibenimki patlamisti onu bile anlamamisim yillarca belkide
Oluyor ama çok değil özellikle 6.aydan sonra epey bir yumuşama oluyor. İlk 4-5 ay hissedebilirsiniz3 aydan sonra yumuşama oluyor mu yani?
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Rahatladım. :)Oluyor ama çok değil özellikle 6.aydan sonra epey bir yumuşama oluyor. İlk 4-5 ay hissedebilirsiniz
Rica ederimÇok teşekkür ederim yorumunuz için. Rahatladım. :)
İzleri dert etmiyorum valla. Protezleri hissetmiyim yeter:)Benim 1 yıl oldu kendi memem gibi yumuşacık ama izler hala belirgin
Ben istanbul’da Dr. Ebru Şen’e oldum.Merhaba nerede amelıyat oldunuz acaba doktorunuzdan memnun kaldınız mı
hangi marka protez kullanıldıBenim 1 yıl oldu kendi memem gibi yumuşacık ama izler hala belirgin
5 sene sonrasindan bildiriyorum :) yani hep hissedeceksin 2019 yılında yaptırdım şuan çok fazla kilo da verince sadece silikon kaldı memede çok güzel oldu tabiki arada mincirdigimda silikon elime geliyor senin şuan yeni olduğu için serttir tedirgin olmana gerek yok zamanla yumuşuyor ama ele hep geliyor memesizlik kötü silikonlara sahip çıkalım:))Merhabalar,
Yaklaşık 3 ay önce kas altı 300cc meme büyütme ameliyatı oldum. Sürecim çok güzel geçti. Ama ödemlerim indikçe göğüs altında protezi elle hisseder duruma geldim. Alt kısımda dokununca şuanda net hissediyorum
Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Umarım geçici bir süreçtir.
Kas altı olmasına rağmen hissediyor olmam baya rahatsız ediyor şuanda beni
Ben de kas altı yaptırdım ve hissediyorum silikonu. Ama zamanla geçeceğini düşünüyordum.Bu yorum beni biraz üzdü doğrusu5 sene sonrasindan bildiriyorum :) yani hep hissedeceksin 2019 yılında yaptırdım şuan çok fazla kilo da verince sadece silikon kaldı memede çok güzel oldu tabiki arada mincirdigimda silikon elime geliyor senin şuan yeni olduğu için serttir tedirgin olmana gerek yok zamanla yumuşuyor ama ele hep geliyor memesizlik kötü silikonlara sahip çıkalım:))
Beni deBen de kas altı yaptırdım ve hissediyorum silikonu. Ama zamanla geçeceğini düşünüyordum.Bu yorum beni biraz üzdü doğrusu