- 28 Ağustos 2015
- 27
- 7
- 6
- 27
- Konu Sahibi blondevill
Bilen birisi beni aydinlatabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meme dokusu az veya sıfır olan kişilerde, kas altı veya dual plan ( yani sadece protezin üstü kasın altına konur) yerleşim yeri olarak uygulanır. ️Kasaltı veya dualplan ️kasaltı yöntemlerinde, kas bi kamuflaj görevi görür. Protezi saklayan bi doku olarak görev yapar. Eğer derisi ince ve hiç meme dokusu olmayan birinde kas üstü uygulanırsa , protez yarım küre gibi belli olur. Bu da çok çirkin ve yapay bi görüntüye sebep olur.eğer meme dokusu varsa , kasüstü ideal bi yöntemdir. Buna Dr karar verir.Peki meme dokusu olmayan kisilerde arkaya yerlestirilir diye biliyorum dogru mu
Ben kas üstü yaptırdım kas üstü 15 gün oldu cokkkk güzel olduBenim memealtım 80 cm , meme ile 83 cm idi. Bu da sıfır doku demek. Dual plan şeklinde ️kasaltı uygulandı ben de. Protez olduğu belli bile olmuyor. Çok doğal duruyor.
Merhabalar kas üstü,,mentor tercih ettik Dr la birlikte,, işim gereği fitness pilates eğitmeni yim, , ağrı minumum ve iyileşme süreci kısa olmalı ve naturele yakın,, ve sexsi olmalı idi hepimizin istediği gibi 15 gün oldu ,, ve cokkkk mutluyum, ,
Canım geçmiş olsunMerhabalar kas üstü,,mentor tercih ettik Dr la birlikte,, işim gereği fitness pilates eğitmeni yim, , ağrı minumum ve iyileşme süreci kısa olmalı ve naturele yakın,, ve sexsi olmalı idi hepimizin istediği gibi 15 gün oldu ,, ve cokkkk mutluyum, ,
Merhabalar kas üstü,,mentor tercih ettik Dr la birlikte,, işim gereği fitness pilates eğitmeni yim, , ağrı minumum ve iyileşme süreci kısa olmalı ve naturele yakın,, ve sexsi olmalı idi hepimizin istediği gibi 15 gün oldu ,, ve cokkkk mutluyum, ,