Kaş altı batıklar nasıl geçer

ceydalison20

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
3
0
21
Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak çok muzdaribim bu konuda. Öncesinde kalın kaşlarım vardı. kalın kaş sevmediğim için kendim incelttim ve neredeyse 2 senedir kaşlarımın altında göze yakın çok fazla batık kaş kökleri var. Neredeyse hergün almam gerekiyor. Bir gün dedim ben almadan 2 3 hafta bekleyeceğim. Bekledim ama kaş gibi durmuyor altta farklı bir kıl topluluğu var gibi kaşlarla birleşmiyor kuaföre gidip aldırdım. Ama aynı sorun hala devam ediyor . Hala batıklar var ve gerçekten makyaj yapmadan dışarı çıkamaz oldum. Sürekli kapatıcı sürüyorum kaşımın altına. Kafayı yemek üzereyim. Sizce ne yapmalıyım

Merhabalar. Tüy azaltıcı kremler düzenli kullanımda biraz da olsa tüyleri yumuşatıp azaltıyordu sanki, bir dönem uzun kullandığımda fark etmiştim. Bırakınca eski haline dönüyor gibi. Ama belki sizde kalıcı olarak işe yarar, denemeye değer derseniz aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…