Kartal Umut Hastanesinde doğum..

evliyimki

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
21
1
6
34
İstanbul
Herkese SELAM.. 6 aylık hamileyim. İnş kızımız olcak :) Fakat nerede doğum yapmalıyım bilemiyorum.. Kartal Umut Hastanesi şu an önceliğim ancak yine de ilk gebelik olduğu için annelik psikolojisi herhalde tedirginim ve oranın doğum fiyatlarını da bilmiyorum. Şimdiye kadar devlet hastanesine gidiyordum malum tahliller özel hastanelerde oldukça pahalı oluyo. Sadece cinsiyeti öğrenmek için Umut Hastanesine gittim Şeyma Hanıma ama doğum ücretini sormak o an heyecandan aklımıza gelmedi. Sık sık da kontrole gidemiyorum (eşimin maaş durumuna bağlı kalıyoruz) Umut Hastanesinde doğum yapmış/yapacak olan var mı? Bir de fiyatlardan haberi olan.. ???

yengem 2 doğumunu orada yaptı.son doğumu 2012 martta oldu.gayet memnundu ki oraya gitti herhangi bir şikayeti de olmadı fiyat konusunda bir bilgim yok ancak internetten numarasını alıp telefonla öğrenebilirsiiniz danışmadan.hayırlı doğumlar

Hastane iyi ama dr lar cok yogun.dr.fatih birol bence en iyisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Meraba bende umut hastanesinde birsen tursuna gidiyorum 7.ayima giricem tlf bilgi vermiyorlar muhasebeden ogrendim ssk varsa eger normal 800
Epidural istersen+200
Sezeryan 800
Epidural istersen +50
Eger dogumun normal yapicakken kendi rizanla sezeryan istersen 1500tlmis
Bu ucretlere hastanede 1gunluk yatisinda var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende umut hastanesine gidiyorum dktorum fatih birol ck tatli bir doktor cok sakin. Insallah dogumumuda o yapacak. Epidural olan varmi bende merk ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…