• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kartal-pendik bölgesinde hastane

Selam. Ben de bugün ilk kez Marmara Üniversitesi Hastanesine gittim. Üniversite hastanesi olması bana güven verdiği için bu hastaneyi tercih ettim. Randevu saatinde muayeneye girdim. Asistan doktor olduğunu düşündüğüm iki genç vardı. Rutin sorular soruldu. Ultrason incelemesi yapıldı.

Bu benim ikinci gebeliğim. Ancak ilk gebeliğim boş gebelik olduğu için hiç kalp atışı duyulmamıştı. Bu kez de hamileliğimin erken dönemi olduğu için kalp atışı duyacağımı sanmıyordum. Ama doktor bebeğin kalp atışı var diyince çok heyecanlandım. İncelememi bitireyim size de göstereceğim dedi ve ultrason ekranını bana çevirip açıklamalar yaptı.

Açıkçası hiçbir beklentim olmadan gitmiştim. Bana bebeğimin kalp atışını izletmeleri ve açıklama yapmaları hoşuma gitti. Kısaca ben memnun kaldım.

Ama bana ikili testi bu hastanede yapamayacağımı söylediler. Bu yüzden ikili test yaptıracağım bir hastane arıyorum.

randevunu hangi dr.dan aldın da onun asistanı olan dr.baktı sana canım ?Bir tane uzun boylu esmer çok sert ifadeler kullanan var adını bilmiyorum ama seviyorum onu :52:
bir de azeri asıllı bir asistan var bayan,o da fena değil.bir erkek vardı benim dün ilk defa gördüğüm ,Sen şanslısın ben böyle kal geldi soramadım biraz pasif kaldım açıkcası ​
bir tek anestezyolojideki PELİN dr.a bayıldım nasıl güler yüzlü nasılll sempatik esprili :34:

Doğrusu ben sadece gebelik polikliniğinden randevu aldım. Doktor adı olarak bir profesör adı vardı. Onun muayene etmeyeceğini bildiğim için çok da dikkat etmedim.

Benimle ilgilenen asistan yirmili yaşlarında esmer bir doktordu. Yaka isimliği olmadığı için ismini bilmiyorum. Bir de ben ilk ve tek sefer gittiğim için diğer doktorlarla kıyaslama imkanım olmadı.

Doğrusu ben sadece gebelik polikliniğinden randevu aldım. Doktor adı olarak bir profesör adı vardı. Onun muayene etmeyeceğini bildiğim için çok da dikkat etmedim.

Benimle ilgilenen asistan yirmili yaşlarında esmer bir doktordu. Yaka isimliği olmadığı için ismini bilmiyorum. Bir de ben ilk ve tek sefer gittiğim için diğer doktorlarla kıyaslama imkanım olmadı.

ilk gittiğimde biraz gergin oluyordum ama sonra alıştım ben artık hastaneye :32:

Siteye uzun süredir girmemiştim cevap alamadığınız için üzgünüm
Marmara Üniv.eğitim araştırma pendik
Doğum yaptığım hastane .oğlum şu an 4 yasinda :nazar:
Anadolu yakasının en iyi en özel hastane tarzında hastanesi diyebilirim soranlar için
(Özel hastanede hede hödö davranışa bizzat tanık olan ben , doğum esnasında saçımı okşayan ebe hemşireye anne demek istedim ) :anne:

Siteye uzun süredir girmemiştim cevap alamadığınız için üzgünüm
Marmara Üniv.eğitim araştırma pendik
Doğum yaptığım hastane .oğlum şu an 4 yasinda :nazar:
Anadolu yakasının en iyi en özel hastane tarzında hastanesi diyebilirim soranlar için
(Özel hastanede hede hödö davranışa bizzat tanık olan ben , doğum esnasında saçımı okşayan ebe hemşireye anne demek istedim ) :anne:
Ben de kurtaj oncesinde bos gebelikten dolayi detayli ultrason icin oraya gitmistim. 3 kisi normal ultrasonla bakmisti. Aralarinda yorum yapmislardi saat gecenin 11iydi. Acilden girmistim. Detayli ultrasonda baska bir hekim uzun uzun inceledi. Raporunu yazdi ve beni tekrar yukari muayene oldugum yere gonderdi. Asistan sonucuma bakip detayli bir sekilde beni bilgilendirdi. Kurtaj olmam gerektigini ama burda anestezi yapmadiklarini, anestezisiz de cok aci cekecegimi soyledi. Kan uyusmazligi var esimlr bende mutlaka test yaptirmam gerektigini soyledi testin adini soyledi ve lutfen lutfen bunu yaptirin diye israr etti. Onun 4-5 ay oncesinde cocugum olmuyor diye gitmistim. Infertilite klinigine. Orda da ne yapmam gerektigini anlatmislardi. Memnun kaldim ben acikcasi. Bunlar benim deneyimlerim. Normal dogum konusunda nasildir bilemem. Kalabalik bir hastane sonucta.

Back