• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul ANADOLU YAKASINDA ÖZEL HASTANE

Mrb göztepe özel bölge hastanesinde Dr pınar çakmakta doğum yaptım. Çok iyi ilgili bir doktor tavsiye ederim. Kaç yıl geçtiği için şuan ki fiyat bilmiyorum. Ama iyi bir doktor

Sancaktepe de ikamet ediyorum, pendik çok uzak bana. Sancaktepe de doğru düzgün hastane yok bu yüzden ulaşımı kolay olacak hastane ve dr. arayışındayım, çok teşekkür ederim cevabınız için
Maltepe Üniversitesi Hastanesi. Benim doktorum Prof. Ümit Özekici. Fiyat bilmiyorum, ben doğum yapalı çok oldu, ama genelde uygundur. Üniversite hastanesi olduğu için tam teşekküllü. Tüm personel bilgili. Yalnız aradığınız özel hastanelerdeki otel hizmetiyse, onu bulamazsınız.

Merhaba bende hastane ve doktor arayışındayım, daha önce iki düşük yaşadım bu kez sürekli dr. kontrolünde olmak istiyorum. Özellikle Acıbadem, Medicana, Memorial hastanelerinden memnun kaldığınız dr. varsa belirtmenizi isterim veya farklı özel hastanede olabilir. Şimdiden teşekkür
Merhaba benimde iki düştüğüm olmuştu hatta ikisinide kürtaj oldum kalp atışı durduğu için şimdi kendiliğinden ikizlerim var🙏 Kesinlikle özel göztepe hastanesi Gülşen Barçınlı yı tavsiye ediyorum beni o kadar rahatlattı ki çok iyi bir doktor asla pişman olmazsınız

Merhaba ben tekrar düşük yaptım, şimdi çaresiz bi şekilde yine dr. arayışındayım çok üzgünüm
çok üzüldüm kayıp yaşamak çok yıkıcı oluyor. inşallah bundan sonrakilerde sağlıklakucağınıza alırsınız

Merhaba size özelden yazamıyorum sınır getirmiş olabilirsiniz. Rica etsem özelden bilgi atarabilir misiniz
Merhaba bana da bilgi verebilir misiniz? Bende Sancaktepe de oturuyorum

Back