canm bi hastabe bulabildn mi sanırım devlete giden yok
Pendik eğitim ve araştırma hastanesini çok övüyorlar
ayın 14.üne randevu aldım prof.dr.dan gidip ayrıntıları ben yazacam,
devlet hastanesi güvensizliğini yıkarmıyım bilmiyorum ben de güvenerek gitmiyorum ,ama gerekli olmayan şeylere de dünya para alıyor özel hastaneler benim gibi mecbur olan ne yapsın
Pendik eğitim ve araştırma hastanesini çok övüyorlar
ayın 14.üne randevu aldım prof.dr.dan gidip ayrıntıları ben yazacam,
devlet hastanesi güvensizliğini yıkarmıyım bilmiyorum ben de güvenerek gitmiyorum ,ama gerekli olmayan şeylere de dünya para alıyor özel hastaneler benim gibi mecbur olan ne yapsın
o "pendik eğitim araştırma" dediğin "marmara üniversitesi pendik eğitim araştırma" olarak geçiyo marmara üniversitesinin yani hastane!..insanlar bilmiyo çünkü taksiye binince diyecek ki "pendik eğitim araştırma ya gidelim" taksici de "aa marmara yani?" diyecek insanlar da bilmediklerinden "yo pendik hastanesi!" diyecek. çok yaşanıyo böyle olaylar, "pendik devlet hastanesi"yle karıştırabilirler, isimler yakın mevki olarak da çok yakın hastaneler birbirlerine çünkü aydınlatmak istedim, "marmara üniversite hastanesi" derseniz daha doğru olur...
bugün saat 15:00'da randevum var .ayrıntılarla size döneceğim kızlar.....
bugün gittim pişman oldum diyebilirim.
o doçent prof.falan hikaye onlar bakmıyor size.anca acil bir durum olursa sizinle ilgileniyorlar ameliyatlara bile asistanları giriyormuş.danışmadaki bayan başka bir hastaya anlatırken tanık oldum
muayene için girdim ultrasonda bebeğimi göremedim bile hani çevirde anne bi görsün di mi
yok göstermek gibi bir eyilimde bulunmadı hatta yanındaki dr asistanı çocukla muhabbet ediyordu.bunlar mı sezeryan ameliyatı yapacak pehhh.....
bir ay sonra gel tahlilleri yenileyelim dedi,daha sonraki ay kasım oluyor daha sık gel dedi ve sezeryan için gün verelim dedi daha sonraki ay dediğinde benim zaten doğum zamanım geliyor,
kısacası hastane büyük,yeni falan ama ı - ııı beğenmedi ben :26:
kusura bakmayın ilgi beklemekte elbette haklı olabilirseniz yalnız bu noktada hatırlatmak istedim naçizane, hiçbir üniversite ve eğitim araştırma hastanesinde öğretim görevlisi olan doktorlar (doçent,prof,uzman) poliklinikte bulunmazlar ve bu hastanelere giden hastalar bunu "yasal anlamda kabul etmiş" sayılarak muayene olurlar, yani poliklinikte -eğer ki asistan hekim sayısında bir azlık söz konusu değilse- doçent/prof/uzman poliklinikte normal hasta bakmaz, asistan ters bi durum olursa danışır, onlar gerekirse o zaman muayene ederler... sizi muayene eden asistan hekimden memnun kalmamış olabilirsiniz o ayrı, ama o da bir hekimdir en nihayetinde ve zaten iice pişmeden poliklinikte hasta muayene etmesine izin verilmez; yalnız maalesef doktorunuzu da seçme sanşınız bulunmuyor(( emin olun tüm eğitim araştırma ve üniversite hastanesi bu şeklide... hayırlı doğumlar; sağlıklı bir lohusalık ve sağlıklı bir bebiş dilerim:)))
ben zaten bazı şeylerin farkına vararak gittim oraya,çok övdüler birde.:26:
Daha danışmada numaramı almak için beklerken hemşire ile danışmadaki görevlinin tartışmasına herkes şahit oldu
bir de ben onlara sonsuz hak veriyorum,dün gece 6 tane doğuma girmiş dr.bazı şeyleri özel hastanedeki dr.lar gibi düşünemeyebilirler, sonuçta onlarda birer insan robot değil ki
fakat neden ....
neden böyle...
yani paran varsa iyi bakılırsın yoksa yüzüne bile bakmayız mantığı neden yıkılmıyor...
Canım marmara hakkında ben de hıc iyişeyler duymadım.. sana tavsiye edebilecegim, cevremdekı dogum yapanlardan aldıgım haberlere göre pendık devlette nilüfer hanım var ona muayene ol ve dogumu o da yaptırıyor orda dogum yapan bikac kısı cok mutlu ayrıldım vs dedi..
Birde yakacık dogum hastanesi var orayıda cok övdüler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?