- Emoji Skoru
- 1.453
- Puanlar
- 698
merhaba kızlar doğuma yaklaşık 3 ay var fakat şimdiden arayış içine girmeye başladık malum.
kartal - pendik civarında devlet hastanesi varmış sanırım doğum konusunda çok iyiymişş ben bir de 3.çocuğumu sezeryanla doğuracağım ve son zamanlarda televizyonda normal doğum sezeryan doğum ısrarı yüzünden ölen anne bebek hikayelerini duydukça geriliyorum.....
özel b,r hastanede ben de yapmayı tercih ederdim fakat fiyatlar gerçekten çok ama çok uçuk bana göre !!
bu saydığım bölgedeki devlet hastanesini bilen var mı yada bana önerebileceğiniz bir devlet hastanesi doğum özellikle.... şimdiden teşekkürler![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
kartal - pendik civarında devlet hastanesi varmış sanırım doğum konusunda çok iyiymişş ben bir de 3.çocuğumu sezeryanla doğuracağım ve son zamanlarda televizyonda normal doğum sezeryan doğum ısrarı yüzünden ölen anne bebek hikayelerini duydukça geriliyorum.....
özel b,r hastanede ben de yapmayı tercih ederdim fakat fiyatlar gerçekten çok ama çok uçuk bana göre !!
bu saydığım bölgedeki devlet hastanesini bilen var mı yada bana önerebileceğiniz bir devlet hastanesi doğum özellikle.... şimdiden teşekkürler
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)