• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kartal-maltepe-pendik civarında kreş tavsiyeleri...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ayca_ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2011
231
1
46
İstanbul
Aslında kreşle, bakıcı arasında kararsızım ama yinede danışmak istedim...

Kızım 4 aylık olunca çalışmaya başlıyacağım, kartal maltepe pendik çevresinde bildiğiniz bir kreş varmı???

Bakıcıya güvenemiyorum... Kreş daha mantıklı geliyorr...

Tavsiyelerinizi iletirseniz çok memnun kalırım..

ŞiMdiden çok teşekkürler

canım daha 4aylık bi bebek için kreş erken değilmi çok küçük bence yakın tanıdık biri varsa baktır veya güvenilir bir bakıcı bul bence

Bende 2 yaşında ki oğlumu kreşe vermeyi düşünüyordum yarım günlük. Bugün Uğurmumcu da bulunan tüm kreşleri gezdim diyebilirim. Sonuç olarak güvenilir bir bakıcı bulmanın kreşten daha iyi olacağını düşünüyorum artık. Çünkü sınıfları gezerken gördüğüm manzara 2-3 yaş grupları için çok asık yüzlerden oluşuyordu. Sınıflar çok havasız geldi bana göre.. Ama tabi her kreş içinde aynı diyemem. Ama daha 4 aylık kızın için inşallah Allah korkusu olan güvenilir bir yer bulursun.

Merhaba maltepe cevizlide oturuyorum 5.5 yıldır iki kız kardeşe bakıyorum ancak çocuklar anaokuluna başladıkları için bana ihtiyaçları kalmadı bakıcı arıyorsanız sizinle görüşmek isterim sigara kullanmıyorum referans verebilirim.Beşyüzbeşaltıyüzdoksanyediondokuzsıfırsekiz den ulaşabilirsiniz.

merhaba, 0-1 yaş bebeğin güven-güvensizlik dönemidir.Birebir ilgiye ve bakıma ihtiyacı var.4 aylık bebeğinizi onu sevip sarmalayacak,ihtiyaçlarını karşılayacak güvenebileceğiniz birine emanet etmelisiniz.

Back