Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kartal ağız ve diş sağlığı merkezine giden var mı?
çürük dişlerim var dolgu ve kanal tedavisi yaptıracam ve kartaldaki ağız dişhastanesine gitmeyi düşünüyorum. bu konuda fikri olan varmı? doktorları diş hekimimi? öğrencilermi yoksa?
çürük dişlerim var dolgu ve kanal tedavisi yaptıracam ve kartaldaki ağız dişhastanesine gitmeyi düşünüyorum. bu konuda fikri olan varmı? doktorları diş hekimimi? öğrencilermi yoksa?
merhaba, ağzımda dolgu yapılmayıı bekleyen 6 tane dişim var. özelde 540TL gibi bir rakam çıkıyor ve maddi durumum buna müsait değil en azından 1 ay müsait değil. acaba diyorum dolguları ücretsiz olarak ağız ve diş sağlığında yaptırsam mı? dolgu malzemesi özeldekilerle aynı mıdır? ya da nasıl bir problem yaşarım? bilen arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim.
Ben kartal ağız ve diş sağlıgı merkzinde kanal tedavisi ve doldu yaptırdım doktorum çok iyiydi çok az bi ücret kesiliyor sanırım ben 2sene önce yaptırmıstım çünkü.gayette memnun kaldım bosuna özele para vermeyin bence. Ama su var doktoruna göre dğeişiyor kimisi çok ilgisiz beceremiyor kimide işte cok iyi sansınıza kalmıs yada memnun kalınan doktorlardan alın randevnuzu.
zeynep turşucu yok heralde canım artık orda,ondan randevu almaya çalışdım ismi yokdu,başka isim vererek önerebileceğiniz bir doktor varmı lütfen çünkü dişde hangi doktora başlarsak ona gitmemiz gerekiyormuş sonradan değiştiremiyormuşuz...