Ya allahm insallah poztif olursunuz dualarim sizle rabbim bos cikartmasin banada umut olursunuz kendim gibi sevinirim yemon ederim icim kipir kipir olduuu allahm sizi sevindirsin ya2 adet dondurulmus transfer oldu 3 haziranda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya allahm insallah poztif olursunuz dualarim sizle rabbim bos cikartmasin banada umut olursunuz kendim gibi sevinirim yemon ederim icim kipir kipir olduuu allahm sizi sevindirsin ya2 adet dondurulmus transfer oldu 3 haziranda
Bu arada iki adet yasal mi bana olmaz dedilerYa allahm insallah poztif olursunuz dualarim sizle rabbim bos cikartmasin banada umut olursunuz kendim gibi sevinirim yemon ederim icim kipir kipir olduuu allahm sizi sevindirsin ya
Yok bana bakti sonuclarimda pihtilasma cikmadi vermediHm olabilir hayırlısi olsun hakkımızda size doktor kan sulandırıcı iğne verdi mi
Bu ikinci denemem olduğu için kararı bana bıraktılarBu arada iki adet yasal mi bana olmaz dediler
Bnmde ikinci ama yasal degl dedilerBu ikinci denemem olduğu için kararı bana bıraktılar
Bilmiyorum ki bana öyle bişey demedilerBnmde ikinci ama yasal degl dediler
Merhaba sonucunuzu ogrenebildiniz miBilmiyorum ki bana öyle bişey demediler
Yarın öğreneceğimMerhaba sonucunuzu ogrenebildiniz mi
Merhaba insallah hayirli haber almissinizdirYarın öğreneceğim
Merhaba insallah hayirli haber almissinizdir
Ay cok sevindim rabbim kat kat arrtirsin insallah bnde byram sonrasi transfer olcam benim icinde dua edin sizin gibi sevineyim duam sizle tutunsun size smskıDegerim 40 geldi bakalim artik yarin ikinci kani vereceğim inşallah artar. Siz naptiniz
Amin canim inşallah yaa insallah Allah'ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinAy cok sevindim rabbim kat kat arrtirsin insallah bnde byram sonrasi transfer olcam benim icinde dua edin sizin gibi sevineyim duam sizle tutunsun size smskı
Aminn insallahAmin canim inşallah yaa insallah Allah'ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Sizin ilk deneme mi olacakAminn insallah
Yok 2nci denemem bu 2nci transferimi olcam iste byram sonrasiSizin ilk deneme mi olacak
Merhba nslsiniz insllh katlanmistir degerinizHmm insallsh olur ya Allah'ım yüzümüze gülsün
Merhba nslsiniz insllh katlanmistir degeriniz
Aaaa cok uzuldum lutfen uuzlme rabbim bida nasip etsinMalesef canim 23 e düşmüş kimyasal
Amin inşallah canım. İnşallah senin olumlu olur transfer olunca haber etAaaa cok uzuldum lutfen uuzlme rabbim bida nasip etsin