Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhba bendede ayni hastalik var suan ikinci tedavimdeyim ve tupbrbekte tutma olasiligi %70 diyolarAminn inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba benim ilk tüp bebek tedavisinde tutunma olmadı şimdi bende ikinciyi deniyorum inşallah yüzümüz gülerMerhba bendede ayni hastalik var suan ikinci tedavimdeyim ve tupbrbekte tutma olasiligi %70 diyolar
Merhaba bende ikinciyi deniyorum suan sizde genetik tarama falan ypildimi pgt falanMerhaba benim ilk tüp bebek tedavisinde tutunma olmadı şimdi bende ikinciyi deniyorum inşallah yüzümüz güler
Sizin ilki tutmuş muydu
Yok yapılmadı sizinMerhaba bende ikinciyi deniyorum suan sizde genetik tarama falan ypildimi pgt falan
Merhba msjnizi yeni gordum hyr tekrar bastan basliyorum . Doktor size bu hastaligimiz ile ilgili ne dediler aciklamq olarakBen denizli PAÜ hastanesinde yaptiriyorum. Dondurulmuş mu yaptiricaksiniz
Genetik bölümüne gittim orda kanla primer silyer diskenizi hastalığı olup olmadığına bakildi ama incelenen genlerde hastslik cikmadi genetik doktoru inceleyemediğimiz genlerde çıkma ihtimali yüksek dedi çünkü bütün her şeyi taşıyorum.Merhba msjnizi yeni gordum hyr tekrar bastan basliyorum . Doktor size bu hastaligimiz ile ilgili ne dediler aciklamq olarak
Amin canim insallah ben embriyolari gondermedim genetiğe sadece hastalik için önceden ben gittimBanada ayni sekil dendi ama ben genetige gtmedim birde eger babada ayni hastalik olsaydi hastalikli olurdu diyor ama bilemedm insallah tutar bnde 2 adet koymayi istiyorum . Rabbim bos cikartmasin
Merhaba 2. Transferinizin sonucunu öğrendiniz miBaba olsaymis nebek direk tasiyici olurmus diyolar ama bilemedm
Siz ne yaptinizMerhaba 2. Transferinizin sonucunu öğrendiniz mi
2 adet dondurulmus transfer oldu 3 hazirandaSiz ne yaptiniz