• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karşınızdakinin kaderiniz olduğunu nasıl anlıyorsunuz?

P3rimasali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
396
138
123
Herkesin evliliği bir tercihle başlıyor. Görücü usulü de olsa severek de evlenilse başkalarına karşı bir tercih var. Karşınızdaki insanın kaderiniz olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Özellikle de karşınızda birden çok ihtimal varken.
Nasıl tanıştınız sizin hikayeniz nasıl? :)

Son düzenleme:
Yillarca hayatina kimseyi almayip hic aklinda olmayan bir insan karsina cikar.. Once sevgili olursun sonra ne oldugunu bile anlamadan yuzugu parmaginda gorursun o_O
Ne oldugunu anlamadan diyorum cunku gercekten anlamiyosun aileler devreye girince su gibi geciyor

Bu çocuk hayatimin bi yerinde olacak hissediyorum demistim tanismadan önce. Sonra arkadas,dost olduk. Bi baktim sevgiliyiz. Sonra ansizim nisanlandik. Keske ansizin da evlenebilsek :)

Ben hiç anlamadım son zamanlarda sürekli gördüğüm bi insandı aklımın ucundan bile gecmezdi ama şuan sözlüyüm ben bile inanamıyorum hala

:KK71:Ygs sınavına hazırlanırken , tamam 6 ay kalmışken 20 gün içinde tanışıp nişanlanınca

Nisanliyim, 2017 bahar geliniyim ama hala kaderim mi anlayamadim. Imzayi atip ayni eve girmeden de anlamayacagim :olamaz:
Sonucta nisanlilik bu yarinin ne olacagi belli olmaz..

Back