Karşıma Düzgün Birisi Çıkmaması

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.680
4.422
31
Ben işyerimde iş arkadasimin vasıtası ile bir kişi ile tanıştım.Esinin akrabasıymış. İlk başta olumlu idi. Sıkıntı yoktu.Hatta bana dürüst net ol olduğun gibi gözük dedi.Sadece bir hafta telefonda mesajlastik.O işyerinden raporluydu.
En azından beğenmezsem bile tanışıp çay kahve içmek istiyordum.Tip olarak beğenmemiştim de.Konusmasi falan olgundu.

Her neyse biz iş arkadaşımızın kına gecesine gittik.Grup halinde orada saatlerce mesaj atmadı.Telefonumu arkadaşımın arabasında unuttum.Dedi ve tekrar 2 gün boyunca benimle iletişime geçmedi.İlk başta sinir oldum sonra belki gene birşeyler olmuştur dedim bugün tanıştıran kişiye söyledim hemen bana attığı mesaj şu

Senin hakkında düşündüm.Baskin bir karaktersin bende öyleyim ikimiz anlasamayiz.Sinirlenip sen salak mısın dedim.
Madem istemiyorsun düzgünce söyleyebilirsin dedim ki.Bu adam çocuk değil 37 yaşında 38'ine girecek yakında. Tanıştıran kişi bile bana hak verdi.Hatta eşim dedi biz karışmayalim demiş.İkisi tanissinlar demekki adam kuzenimin ne olduğunu biliyor.Ve çok efendi görüntüsü vardı.Demekki öyle değilmiş.O kadar sinir oldum ki.

Ben işyerimde iş arkadasimin vasıtası ile bir kişi ile tanıştım.Esinin akrabasıymış. İlk başta olumlu idi. Sıkıntı yoktu.Hatta bana dürüst net ol olduğun gibi gözük dedi.Sadece bir hafta telefonda mesajlastik.O işyerinden raporluydu.
En azından beğenmezsem bile tanışıp çay kahve içmek istiyordum.Tip olarak beğenmemiştim de.Konusmasi falan olgundu.

Her neyse biz iş arkadaşımızın kına gecesine gittik.Grup halinde orada saatlerce mesaj atmadı.Telefonumu arkadaşımın arabasında unuttum.Dedi ve tekrar 2 gün boyunca benimle iletişime geçmedi.İlk başta sinir oldum sonra belki gene birşeyler olmuştur dedim bugün tanıştıran kişiye söyledim hemen bana attığı mesaj şu

Senin hakkında düşündüm.Baskin bir karaktersin bende öyleyim ikimiz anlasamayiz.Sinirlenip sen salak mısın dedim.
Madem istemiyorsun düzgünce söyleyebilirsin dedim ki.Bu adam çocuk değil 37 yaşında 38'ine girecek yakında. Tanıştıran kişi bile bana hak verdi.Hatta eşim dedi biz karışmayalim demiş.İkisi tanissinlar demekki adam kuzenimin ne olduğunu biliyor.Ve çok efendi görüntüsü vardı.Demekki öyle değilmiş.O kadar sinir oldum ki.
İlk günden tanıştığın birine sen salak mısın mı dedın?

Görüntüye konuşmaya aldanmamak lazım belki de çekingen birisiydi. Yani en başından bunu sana söyleyebilirdi. Öyle sessiz kalıp bunu belirtmemesi saçma olmuş. Sen kaç yaşındasin bu arada?

Yani tamam adam da bahane uydurmuş gibi evet ama salak mısın da denilmez 😐

Keşke ghostlamak yerine direkt bizden olmaz deseymiş ama yazmayınca anlarsınız sanmış.
Adama salak mısın demeniz de ne bileyim çok güldüm ya =)

Ben de 29 olucam, evlenecek kafa dengi , beni anlayan sevgisini gösteren, hayatımı paylaşacak, merhametli bir beyfendi istiyorum 🤣🤣 ay evlilik programı konuşması gibi giriş yaptım. Gel sarılalımm ❤️ E elifnurbeyza
Ben birde çok kötü nisan tecrübesi geçirdim.Boyle insanlar karşıma çıktıkça deli oluyorum. Zaten ben onu beğenmemiştim de

Büyük ihtimalle biri daha vardır. Seçim yapıyordur. Kusura bakmayın böyle pat pat diyorum ama erkeklerin mantığı maalesef böyle calisiyor
Cok sanmıyorum.Adam kıl birisi.Yok ben uykuya dayanamam.Her sabah günaydın yazan bendim ve zaten ben çalıştığım için günde 2 3 kelime anca mesajlasiyorduk.

Geçmiş geçmişte kalsın yeni kapılar açalım, ben de 22 yaşında evlendim 9 ay evli kaldım. Boşanma süreci biraz uzun sürmüştü. 6 yıldır bekarım çok şükür 🤣 karşına daha başka erkekler çıkacaktır. Sabırla bekle, çevreni falan değiştir gerekirse farklı ortamlara katıl

Ay bende salak derdim ya .İnsan olan arar der olamayız diye .Yada mesaj atar yani çok düşüncesiz ya .Sizde yazmasaydınız keşke zaten olumsuz oldugunu yazmadan belli etmiş.

X