Karsima cikan talipleri begenemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bi de hangi manada saflık..
aa bu üyenin geçen böyle bir konusu vardı dimi..

Diğer konusunda sormuştum ben.
Saflığı sebebiyle tercih edilmediğini ama erkeklerin evlenmek için saf kız aradığını söyledi. Ben de saflık derken ne demek istediğini sordum, "Erkekler 50-60 kızla gezip hiç sevgilisi olmamış biriyle evlenmek istiyorlar" demişti.
Hiçbir konusunda kendisini tam olarak ifade edemediği için emin değilim ama saflık anlayışı "el değmemiş" olmak sanırım.

Saflık tanımı bu olan birinin her konuda "safım ben saf" dedikten sonra, birini bulamadığı için neden bu kadar panik olduğunu da anlamadım.
Madem erkekler saf istiyormuş, biraz bekleyiversin. 50-60 kızla gezmek kısa sürmeyecek herhalde. Elbet sıra gelir

Önemli olan yakışıklılık değil adamlık önce bunu öğrenmen lazım tatlım.sonrasıne gelecek olursak kafanı yorma bu konulara çünkü Allah’ın nasip ettiğiyle karşılaşınca ağzın dilin tutuluyor bir bakmışsın evlisin

insan olsun insan..
Vicdan merhamet sahibi, ekmegini tastan cikaran, cocuklari seven ve sokak hayvanlarina bi kap mama birakan adam bulursan tipi mipi gececeksin..
Bunu bilir bunu soylerim.
insanin gul cemalnin darmaduman olmasi bi patlamaya, bi kazaya bakar..

Bu forumda da herkes saf herkes iyi niyetli bir de nasıl denk gelmişse herkes çok güzel , herkesin de nemrut bir arkadaşı var sürekli enerji düşüren. Forum bu aralar bu tarz kızlarımızla dolu.Biz kötü niyetliyiz evlenme seviyesine geldiğimize ve evlendiğimize göre ya da ilyas salmanla evliyiz sanırım. Safım safım diye gezeni hangi erkek ne yapsın Allah aşkına ?

ee bana da aynı konuda saf olmasının insanlara inanmak, kötü birşey düşünmemek anlamında olduğunu söylemişti
gene mi kandırıldım bdv de yaa

Ben olsam sevgili yapmayi biraz erteleyip önce iş bulurdum

Spikerlik sunuculuk cocuklugumdan beri hayalim. Bütün kızlar yakışıklı erkek istiyor ben degil. Ama insanlar dürust değil. Herkes tip önemli değil yaaaa diye takılıyor ama emin ol onlar yalancı. Günümüzde dış görünüşe önem vermeyen yok.
Ayrıca benim gözümde yakışıklı olsa yeter. Öyle Kıvanç Tatlıtuğ vs gibi aramıyorum elbette herkes dengi dengine. Benim gözümde yakışıklı olsa yeter.

Asıl senin psikolog ya da psikiyatriye ihtiyacın var. Kafayı benimle bozmussun çünkü.

Önceki yorumlarda bir üye yazmış. Eşi kiloluymuş ama şans vermiş gözüne hitap etmese de adam sonradan zayıflamış, daha iyi giyinmeye başlamış falan. Herkes yalancı derken bir tane bile karşıt örnek bu dediğinizi çürütmez mi?
Kimse size önünüze ilk gelenin elini tutun tipine bakmadan demiyor. Güzellik gelip geçici, daha başka özelliklere önem verin diyorlar.

26 yasindasiniz (15 yasinda gibi yazmissiniz gerci)
İssizsiniz
Guzellikle pek ilgilisiniz
Sosyalliginiz yok para yok
Dusunceleriniz olgun insan dusunceleri gibi degil,biraz fazla bos. Kulturel anlamda dolu insan boyle yazmaz.
Hangi yakisikli adam size talip olacak su durumda?

Dışı güzel içi boş olan adam talip olur. Abla da zaten fazlasını beklemiyor gibi

Dışı güzel içi boş olan adam talip olur. Abla da zaten fazlasını beklemiyor gibi

ay bi de son zamanlarda türeyen ben güzelim, yakışıklı biri olsun kafası beni delirtmeye başladı.
adriana lima napsın ya, o koca kulaklı tipsizle evlendi bi de aldatıldı.
kadın kendini gelip sarayburnundan atsa yeri :)

Ahaha şimdi benim de öyle konum var ama güldüm
Ama benim tek kriterim o değildi. Ve hop kafamdaki kriterlerde biriyle tanıştım ve ısındım.
İnsanlar kendi kendine zorlaştırıyor bence bu durumları.

Ahaha şimdi benim de öyle konum var ama güldüm
Ama benim tek kriterim o değildi. Ve hop kafamdaki kriterlerde biriyle tanıştım ve ısındım.
İnsanlar kendi kendine zorlaştırıyor bence bu durumları.

yakışıklı olması daha doğrusu senin beğendiğin tip olması tabi ki normal.
ama tek kriter bu olunca saçma :)
eminim senin başka beklentilerin de vardı :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…