• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karsima cikan talipleri begenemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir insanı güzel&yakışıklı yapan şey dış görünüşü değil karakteridir. Çok yakışıklı dersin 5dk muhabbet edince koşarak uzaklaşırsın. Eh dersin öyle bir konuşur davranır ki hayran hayran ona bakarsın. Bence olgun değilsiniz.
Ama bu demek değil ki dış görünüşü hiç hiç içinize sinmeyen bir insanla görüşün. Bunları ayırmak lazım.

Ahh çekirgeme bak bee...
Hayatı çok hızlı yaşıyorsun vitesi biraz düşürmenin vakti geldi 😂😂😂
Yetişemiyorum olaylarına
Haha kız farklı olay yok ki güzel olmaya çalışıyorum erkek erkek bulamıyorum nasıl bulucam konular aynı

aynı yerde donuyor ama hızlı dönüyor tek sorun aynı yerde olması

Nişanlımla ilk tanıştığımda 120 kiloydum şuanda 85 im
Siz gibi görünüşe önem verseydi olmazdı o benim ahlakımı sevdi
Düğünüme az kaldı ve mutluyum elhamdulillah Allah’a şükürler olsun 👍
Sakın görünüşe önem vermeyin
Doğru insanı kaçırırsınız
Bir tanıdığım yakışıklı diye evlendi ama aldatıldı. Bilemezsiniz diş yapılır. Zayıflanır herşey olur ama ahlak değişmez

Benim arkadaşlarımdan da öyle çok dış görünüşe takılanlar vardı. Ben niyeyse hiç önemsemezdim. Eşimle ilk tanıştığımda fazla kilosu vardı. Icimden dedim cok iyi birine benxiyor acaba kilo sorun olir mu dedim sonra askere gitti 10+kilo verdi giyim tarzı vs değişti. Şu an eski halinden çok daha iyi.
Yani kişi iyi niyetliyse bir şans verilebilir bilemezsin.
Boy kilo konusunda şöyle olsun diye takıntım hiç olmadı. Hep beni sevebilecek biri olsun diye dua ederdim hatta. Sükur eşim sevgisini belli eder.

Üyeden emin değilim ama saf olmayı nasıl bırakabilirim tarzında bir şey vardı.
Ay modaya ayak uyduramıyoruumm çamaşır suyuyla çitileyin beni :KK14:

baktım baktım bu arkadaşmış :)
buyrunuz amme hizmeti, ben de azimle sinsiliği savunmuşum ahah

ben tezimi savunuyorum. bu kadar ilişki takıntılı insanlar gidip en ipe sapa gelmez tiplere aşık olup hayatlarını mahvediyorlar.
evreni rahatsız etmeyin ya, kendisi siz bakarken soyunamıyorum diyor işte.
bırakınız da rahat etsin, planlarını uygulasın.
Aynen doğru bir tespit...
Merkeze salt ilişki yaşama fikrini yerleştirince diğer bir çok filtreyi kaldırıyorlar ortadan sonra bir bakmışız nerde insanlıktan nasibini almamış hanzo varsa onlara dadanmış.

Konu girişine bayıldım. Saf mıymıy insanlara beş dakika tahammül edemem, el üstünde tutulmamız normal bence... :KK19:

Aynen doğru bir tespit...
Merkeze salt ilişki yaşama fikrini yerleştirince diğer bir çok filtreyi kaldırıyorlar ortadan sonra bir bakmışız nerde insanlıktan nasibini almamış hanzo varsa onlara dadanmış.

yaa ilişki istemek tabi ki doğal ama kafayı bu kadar buna yormak bence obsesyon belirtisi.
hayat sadece karşı cins değil..

Konu girişine bayıldım. Saf mıymıy insanlara beş dakika tahammül edemem, el üstünde tutulmamız normal bence... :KK19:

mıymıylık bende de kırmızı çizgi.
zaten kavram karmaşası var toplumda. hareketli, aynı anda 3-5 iş yapabilen, pratik zekalı biriysen hemen kurnaz vs diye yaftalanırsın.
:)
belki de çekememezlikten bilemiyorum ama ben de çok hareketliyim misal, lafımı sakınmam, hızlı konuşurum, aynı anda bikaç iş bitiririm; sonra sen kurnazsın. abi bunun nesi kurnazlık :)

Ben 26 yaşındayım. Ve dis görünüşe çok önem veriyorum. Tabi önem vermeyen neredeyse yok ama çoğu kişi inkar ediyor bunu. Her neyse, karşıma çıkan erkekleri bir türlü beğenemiyorum. Benim beğendiğim beni beğenmiyor. Beni beğeneni de ben beğenemiyorum. Guzellesmek için elimden geleni de yapiyorum. Bir erkeği sevmem için yakışıklı olmasından ziyade benim gozumde yakışıklı olmalı. Yani kriterler herkese göre degisir. Ki kimse dişini begenmedigi biriyle çıkmaz.
Erkeklerle arkadaş olup kendimi karşı cinsle konuşmaya iletişim kurmaya alıştırmak istiyorum. Ama olmuyor. Geçen gün bi erkekle arkadaş oldum. Başta iyiydi duzgundu sonra bana çıkma teklifi etti. Kabul etmedim tabi onu arkadaşım olarak görüyordum. Bu tiplere sinir oluyorum zaten. Hemen bi kız yanassa sulanip teklif eden tiplerden.
Lisede vs teklif eden tipler belliydi. Mesela birisi uyuşturucu kullandığı için okuldan atılmıştı. Kurslara gitmek çevremi genişletmek istiyorum. Spikerlik sunuculuk kursu mesela. Onun için de para lazım. Para kazanmak için de iş lazım. Şuan issizim. Virüs beni de vurdu yani. Birkaç yere daha başvurdum hayırlısını bekliyorum.
Bi arkadaşım sen çok saf ve iyi niyetlisin artık yakışıklı erkekler öyle değil. Sana bakmazlar dedi. Bu doğru mu?
Kafam o kadar allak bullak ki. Kim çıksa karşıma bir şey oluyor uzaklasiyorum ondan :KK43: Bana ne yapmami tavsiye edersiniz?
Yakışıklı bulmamak dert değil ki, ben de doş görünüşe önem verirdim. Evlendiğim adam millete göre sıradan biri ama bana göre güzel bir insan. Dediğim gibi, gözüne hoş görünmesi zaten evlilik şartı.

Yaa bu algi şu son dönem yazlik saçma diziler vesilesiyle islendi gençlere bence. Hala daha yapiliyor bunlar bide. Senaryo hep ayni. Kiciyla dağlari deviren, bir halti duzgun beceremeyen guzel kizimiz yakisikli, zengin patronu kendine asik eder. Simdi hepsi uber yakisikli zengin erkek hayali kuruyorlar. Reelde boyle olmadiğini bi anlasalar.
Ben bunlarin oyle saf olmadigini dusunuyorum. Saf ayağina yatiyorlar gibi. "Arkadasim boyle boyle dedii" hiii arkadasin ne derse o zaten😁 Bizim zamanimizda kara melek vardi. Fettan yasemin idoldü asfahahaj abbowww derdik hatuna bak 😁

Yakışıklı bulmamak dert değil ki, ben de doş görünüşe önem verirdim. Evlendiğim adam millete göre sıradan biri ama bana göre güzel bir insan. Dediğim gibi, gözüne hoş görünmesi zaten evlilik şartı.
Doş görünüş derken Döşüü kıllı olsun mu demek istedin 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back