• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karsima cikan talipleri begenemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa bu algi şu son dönem yazlik saçma diziler vesilesiyle islendi gençlere bence. Hala daha yapiliyor bunlar bide. Senaryo hep ayni. Kiciyla dağlari deviren, bir halti duzgun beceremeyen guzel kizimiz yakisikli, zengin patronu kendine asik eder. Simdi hepsi uber yakisikli zengin erkek hayali kuruyorlar. Reelde boyle olmadiğini bi anlasalar.
Ben bunlarin oyle saf olmadigini dusunuyorum. Saf ayağina yatiyorlar gibi. "Arkadasim boyle boyle dedii" hiii arkadasin ne derse o zaten😁 Bizim zamanimizda kara melek vardi. Fettan yasemin idoldü asfahahaj abbowww derdik hatuna bak 😁

ahaha aynen ya, şimdi çoğu kişi dizilerin peşinde. oradaki masum ve orta güzellikteki kız birden göklerden gelen vahiyle inanılmaz stratejik ve güzel olup zengin çocuğu kapıyor..

kara melek hala efsanemdir, kurnazlık-sinsilik-yalan-entrika hepsi var :)

Yaa bu algi şu son dönem yazlik saçma diziler vesilesiyle islendi gençlere bence. Hala daha yapiliyor bunlar bide. Senaryo hep ayni. Kiciyla dağlari deviren, bir halti duzgun beceremeyen guzel kizimiz yakisikli, zengin patronu kendine asik eder. Simdi hepsi uber yakisikli zengin erkek hayali kuruyorlar. Reelde boyle olmadiğini bi anlasalar.
Ben bunlarin oyle saf olmadigini dusunuyorum. Saf ayağina yatiyorlar gibi. "Arkadasim boyle boyle dedii" hiii arkadasin ne derse o zaten😁 Bizim zamanimizda kara melek vardi. Fettan yasemin idoldü asfahahaj abbowww derdik hatuna bak 😁

Kara Melek denince akan sular durur.Hem melekkkk hem de şeytannn ağlayan ve aldatan aynı insan kimsin sen??Dıtdırı dıt dıt dıt.Nasıl güzeldi ya o,her türlü pisliği yapıyodu ama hastasıydım.Adamlar da hastasıydı :D

Kara Melek denince akan sular durur.Hem melekkkk hem de şeytannn ağlayan ve aldatan aynı insan kimsin sen??Dıtdırı dıt dıt dıt.Nasıl güzeldi ya o,her türlü pisliği yapıyodu ama hastasıydım.Adamlar da hastasıydı :KK70:
Hangimiz ben buyunce kara melek olcam demedik kii😀 Arada hala izliyorum. Bir damar fettanlik almazsam olmuyor😂

Birkac uye var bu sekilde surekli ayni. Erkek de erkek. Nickleri beynime kazindi artik😒
Ya evet yorum da yapmısım buna. En cokta ben ıyı niyetliyim safım ıyıyıme takılmısım😂😂 ben cok iyi niyetliyim diyenler bana fıkret'in kaynanası Cevriye gıbı geliyor Allah affetsin.
Ama hatırlamıyorum iste.
Okuyunca hatırladım sayenızde😂

Yok ya, bugun pek keyfim yoktu hicbiyere bakmadım. Uyudum uyandım sonra gene uyudum. Er gec uyanıyorsun.
Simdı de uyuyamıyorum.
Diziye de ilk fırsatta baslıcam, aklımda 🎵
Bir gün ebediyen uyuyacaz zaten 😂😂 bu felsefeye sırtımı dayayıp senelerdir 3-5 saat uyuyorum ne mi kazandım uykusuzluktan pörtlemiş 2 adet kahverengi göz 😂😂😂

Bence hepsi ortak bilinç, tek bir kişi.
Para kazanıp onu gezip eğlenerek kültürlenerek harcamak hayata karışmak varken erkek peşinde olan birden çok hemcinsimin varlığını kabul edemem :KK43:

zaten relax olsalar,işlerine güçlerine odaklanıp önce ayakları üzerinde dursalar sosyalleşince otomatikman tanışacaklar.
gerçi bazı üyeler güya kariyerli onlarda da aynı kafa.
onların konuları da nerede tanışıcam temalı :)
abi para kazanıp gezerken tanışmıosan o zaman sosyal medya diyosun, bu seferde güvenemem mevzuu.

off çok zor :)

Ya evet yorum da yapmısım buna. En cokta ben ıyı niyetliyim safım ıyıyıme takılmısım😂😂 ben cok iyi niyetliyim diyenler bana fıkret'in kaynanası Cevriye gıbı geliyor Allah affetsin.
Ama hatırlamıyorum iste.
Okuyunca hatırladım sayenızde😂
Bir de ben guzelim kimseyi begenemiyorumcular da tam tersi oluyor 😀 Gercek guzeller asla lafini etmiyor.😀 Kendilerini ovmeye ihtiyac duymuyorlar çünkü.

Hangimiz ben buyunce kara melek olcam demedik kii😀 Arada hala izliyorum. Bir damar fettanlik almazsam olmuyor😂
Kara melek dıyınce sen aklıma hep kudret sabancı ile sahilde araba ıcınde ıctıgı cay geliyor, ıkısı de o caydan sonra bıttı yok oldu pıyasadan😂😂😂

Bir de ben guzelim kimseyi begenemiyorumcular da tam tersi oluyor 😀 Gercek guzeller asla lafini etmiyor.😀 Kendilerini ovmeye ihtiyac duymuyorlar çünkü.

e yani görünen köy kılavuz istemiyor :)
ama burada böyle konuların en vazgeçilmez cümlesidir bu... birini arıyorum, çevresi tarafından beğenilen sürekli iltifat alan biriyim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back