- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.149
- 598
- 40
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Herkes aynı konulardan bıkmadın mı demıs, b12me baktırıcam hıcbıseyı hatırlamıyorum artıkSürekli ayni konuyu açmaktan bikmadiniz mi.
Bi salin kendinizi yaa.
Begendiğiniz talibiniz de cikacaktir elbet.
Yaa bu algi şu son dönem yazlik saçma diziler vesilesiyle islendi gençlere bence. Hala daha yapiliyor bunlar bide. Senaryo hep ayni. Kiciyla dağlari deviren, bir halti duzgun beceremeyen guzel kizimiz yakisikli, zengin patronu kendine asik eder. Simdi hepsi uber yakisikli zengin erkek hayali kuruyorlar. Reelde boyle olmadiğini bi anlasalar.
Ben bunlarin oyle saf olmadigini dusunuyorum. Saf ayağina yatiyorlar gibi. "Arkadasim boyle boyle dedii" hiii arkadasin ne derse o zatenBizim zamanimizda kara melek vardi. Fettan yasemin idoldü asfahahaj abbowww derdik hatuna bak
Birkac uye var bu sekilde surekli ayni. Erkek de erkek. Nickleri beynime kazindi artikHerkes aynı konulardan bıkmadın mı demıs, b12me baktırıcam hıcbıseyı hatırlamıyorum artık
Gardaş ne ettinHerkes aynı konulardan bıkmadın mı demıs, b12me baktırıcam hıcbıseyı hatırlamıyorum artık
Herkes aynı konulardan bıkmadın mı demıs, b12me baktırıcam hıcbıseyı hatırlamıyorum artık
Yaa bu algi şu son dönem yazlik saçma diziler vesilesiyle islendi gençlere bence. Hala daha yapiliyor bunlar bide. Senaryo hep ayni. Kiciyla dağlari deviren, bir halti duzgun beceremeyen guzel kizimiz yakisikli, zengin patronu kendine asik eder. Simdi hepsi uber yakisikli zengin erkek hayali kuruyorlar. Reelde boyle olmadiğini bi anlasalar.
Ben bunlarin oyle saf olmadigini dusunuyorum. Saf ayağina yatiyorlar gibi. "Arkadasim boyle boyle dedii" hiii arkadasin ne derse o zatenBizim zamanimizda kara melek vardi. Fettan yasemin idoldü asfahahaj abbowww derdik hatuna bak
Yok ya, bugun pek keyfim yoktu hicbiyere bakmadım. Uyudum uyandım sonra gene uyudum. Er gec uyanıyorsun.Gardaş ne ettinbaşlamadın mı diziye?
KK daha tatlu geliyor dimi
Hangimiz ben buyunce kara melek olcam demedik kiiKara Melek denince akan sular durur.Hem melekkkk hem de şeytannn ağlayan ve aldatan aynı insan kimsin sen??Dıtdırı dıt dıt dıt.Nasıl güzeldi ya o,her türlü pisliği yapıyodu ama hastasıydım.Adamlar da hastasıydı
Ya evet yorum da yapmısım buna. En cokta ben ıyı niyetliyim safım ıyıyıme takılmısımBirkac uye var bu sekilde surekli ayni. Erkek de erkek. Nickleri beynime kazindi artik
Bence hepsi ortak bilinç, tek bir kişi.benzer konuları olan bi sürü üye var, hangisi hangisi karışıyor :)
Bir gün ebediyen uyuyacaz zatenYok ya, bugun pek keyfim yoktu hicbiyere bakmadım. Uyudum uyandım sonra gene uyudum. Er gec uyanıyorsun.
Simdı de uyuyamıyorum.
Diziye de ilk fırsatta baslıcam, aklımda
Haklısın buna yorum yapmısım, ıyı niyetliyim demesine takmısım meselabenzer konuları olan bi sürü üye var, hangisi hangisi karışıyor :)
Bence hepsi ortak bilinç, tek bir kişi.
Para kazanıp onu gezip eğlenerek kültürlenerek harcamak hayata karışmak varken erkek peşinde olan birden çok hemcinsimin varlığını kabul edemem
Bir de ben guzelim kimseyi begenemiyorumcular da tam tersi oluyorYa evet yorum da yapmısım buna. En cokta ben ıyı niyetliyim safım ıyıyıme takılmısımben cok iyi niyetliyim diyenler bana fıkret'in kaynanası Cevriye gıbı geliyor Allah affetsin.
Ama hatırlamıyorum iste.
Okuyunca hatırladım sayenızde
Kara melek dıyınce sen aklıma hep kudret sabancı ile sahilde araba ıcınde ıctıgı cay geliyor, ıkısı de o caydan sonra bıttı yok oldu pıyasadanHangimiz ben buyunce kara melek olcam demedik kiiArada hala izliyorum. Bir damar fettanlik almazsam olmuyor
Haklısın buna yorum yapmısım, ıyı niyetliyim demesine takmısım meselasen paylasin a hatırladım
Haykırdım yaİsmail yk şarkısı gibi olmuş
Beni beğeneni ben ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez
Yoksa ben zurna mıyım he
Kara melek dıyınce sen aklıma hep kudret sabancı ile sahilde araba ıcınde ıctıgı cay geliyor, ıkısı de o caydan sonra bıttı yok oldu pıyasadan
Bir de ben guzelim kimseyi begenemiyorumcular da tam tersi oluyorGercek guzeller asla lafini etmiyor. Kendilerini ovmeye ihtiyac duymuyorlar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?