- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
bi de hangi manada saflık..
aa bu üyenin geçen böyle bir konusu vardı dimi..
Ahh çekirgeme bak bee...
Hayatı çok hızlı yaşıyorsun vitesi biraz düşürmenin vakti geldi
Yetişemiyorum olaylarına
Haha kız farklı olay yok ki güzel olmaya çalışıyorum erkek erkek bulamıyorum nasıl bulucam konular aynıAhh çekirgeme bak bee...
Hayatı çok hızlı yaşıyorsun vitesi biraz düşürmenin vakti geldi
Yetişemiyorum olaylarına
Üyeden emin değilim ama saf olmayı nasıl bırakabilirim tarzında bir şey vardı.bi de hangi manada saflık..
aa bu üyenin geçen böyle bir konusu vardı dimi..
Üyeden emin değilim ama saf olmayı nasıl bırakabilirim tarzında bir şey vardı.
Ay modaya ayak uyduramıyoruumm çamaşır suyuyla çitileyin beni
Aynen doğru bir tespit...ben tezimi savunuyorum. bu kadar ilişki takıntılı insanlar gidip en ipe sapa gelmez tiplere aşık olup hayatlarını mahvediyorlar.
evreni rahatsız etmeyin ya, kendisi siz bakarken soyunamıyorum diyor işte.
bırakınız da rahat etsin, planlarını uygulasın.
Konu girişine bayıldım. Saf mıymıy insanlara beş dakika tahammül edemem, el üstünde tutulmamız normal bence...baktım baktım bu arkadaşmış :)
buyrunuz amme hizmeti, ben de azimle sinsiliği savunmuşum ahah
Saf ve çok iyi niyetli olmaktan nasil kurtulabilirim?
Biliyorsunuz ki toplumumuzda saf insanlar hep dislanir. Hep kurnazlar gözü açıklar el üstünde tutulur. Ama biz ailecek boyleyiz. İnsanlara çok çabuk kanıyor, hemen yardıma koşuyoruz. Sonra da gelsin kazık... Bi arkadaşım bana erkekler gözü açık kızları severler sen çok saf ve iyi niyetlisin ama...www.kadinlarkulubu.com
Aynen doğru bir tespit...
Merkeze salt ilişki yaşama fikrini yerleştirince diğer bir çok filtreyi kaldırıyorlar ortadan sonra bir bakmışız nerde insanlıktan nasibini almamış hanzo varsa onlara dadanmış.
Konu girişine bayıldım. Saf mıymıy insanlara beş dakika tahammül edemem, el üstünde tutulmamız normal bence...
Yakışıklı bulmamak dert değil ki, ben de doş görünüşe önem verirdim. Evlendiğim adam millete göre sıradan biri ama bana göre güzel bir insan. Dediğim gibi, gözüne hoş görünmesi zaten evlilik şartı.Ben 26 yaşındayım. Ve dis görünüşe çok önem veriyorum. Tabi önem vermeyen neredeyse yok ama çoğu kişi inkar ediyor bunu. Her neyse, karşıma çıkan erkekleri bir türlü beğenemiyorum. Benim beğendiğim beni beğenmiyor. Beni beğeneni de ben beğenemiyorum. Guzellesmek için elimden geleni de yapiyorum. Bir erkeği sevmem için yakışıklı olmasından ziyade benim gozumde yakışıklı olmalı. Yani kriterler herkese göre degisir. Ki kimse dişini begenmedigi biriyle çıkmaz.
Erkeklerle arkadaş olup kendimi karşı cinsle konuşmaya iletişim kurmaya alıştırmak istiyorum. Ama olmuyor. Geçen gün bi erkekle arkadaş oldum. Başta iyiydi duzgundu sonra bana çıkma teklifi etti. Kabul etmedim tabi onu arkadaşım olarak görüyordum. Bu tiplere sinir oluyorum zaten. Hemen bi kız yanassa sulanip teklif eden tiplerden.
Lisede vs teklif eden tipler belliydi. Mesela birisi uyuşturucu kullandığı için okuldan atılmıştı. Kurslara gitmek çevremi genişletmek istiyorum. Spikerlik sunuculuk kursu mesela. Onun için de para lazım. Para kazanmak için de iş lazım. Şuan issizim. Virüs beni de vurdu yani. Birkaç yere daha başvurdum hayırlısını bekliyorum.
Bi arkadaşım sen çok saf ve iyi niyetlisin artık yakışıklı erkekler öyle değil. Sana bakmazlar dedi. Bu doğru mu?
Kafam o kadar allak bullak ki. Kim çıksa karşıma bir şey oluyor uzaklasiyorum ondanBana ne yapmami tavsiye edersiniz?
Yaa bu algi şu son dönem yazlik saçma diziler vesilesiyle islendi gençlere bence. Hala daha yapiliyor bunlar bide. Senaryo hep ayni. Kiciyla dağlari deviren, bir halti duzgun beceremeyen guzel kizimiz yakisikli, zengin patronu kendine asik eder. Simdi hepsi uber yakisikli zengin erkek hayali kuruyorlar. Reelde boyle olmadiğini bi anlasalar.baktım baktım bu arkadaşmış :)
buyrunuz amme hizmeti, ben de azimle sinsiliği savunmuşum ahah
Saf ve çok iyi niyetli olmaktan nasil kurtulabilirim?
Biliyorsunuz ki toplumumuzda saf insanlar hep dislanir. Hep kurnazlar gözü açıklar el üstünde tutulur. Ama biz ailecek boyleyiz. İnsanlara çok çabuk kanıyor, hemen yardıma koşuyoruz. Sonra da gelsin kazık... Bi arkadaşım bana erkekler gözü açık kızları severler sen çok saf ve iyi niyetlisin ama...www.kadinlarkulubu.com
Doş görünüş derken Döşüü kıllı olsun mu demek istedinYakışıklı bulmamak dert değil ki, ben de doş görünüşe önem verirdim. Evlendiğim adam millete göre sıradan biri ama bana göre güzel bir insan. Dediğim gibi, gözüne hoş görünmesi zaten evlilik şartı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?