- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Canım benim sana tavsiyem bir sosyal medya ilişkilerinden uzak durman. Onun dışında elbette ki senin kaderin olacak kişi bellidir. Ailenin önereceği biri ya da arkadaş çevresinden tanışacağın biri. Dış görünüş tabi ki önemli ama bence çok da abartma bu durumu. Mesela Tamam boyunun senden uzun olmasını istersin eli yüzü düzgün olsun istersin vs ama yani bence çok abartılı şekilde güzelliğe takma. Ahlakına kişiliğine ve de ailesine dikkat et. Gerisi hallolur.Ben 26 yaşındayım. Ve dis görünüşe çok önem veriyorum. Tabi önem vermeyen neredeyse yok ama çoğu kişi inkar ediyor bunu. Her neyse, karşıma çıkan erkekleri bir türlü beğenemiyorum. Benim beğendiğim beni beğenmiyor. Beni beğeneni de ben beğenemiyorum. Guzellesmek için elimden geleni de yapiyorum. Bir erkeği sevmem için yakışıklı olmasından ziyade benim gozumde yakışıklı olmalı. Yani kriterler herkese göre degisir. Ki kimse dişini begenmedigi biriyle çıkmaz.
Erkeklerle arkadaş olup kendimi karşı cinsle konuşmaya iletişim kurmaya alıştırmak istiyorum. Ama olmuyor. Geçen gün bi erkekle arkadaş oldum. Başta iyiydi duzgundu sonra bana çıkma teklifi etti. Kabul etmedim tabi onu arkadaşım olarak görüyordum. Bu tiplere sinir oluyorum zaten. Hemen bi kız yanassa sulanip teklif eden tiplerden.
Lisede vs teklif eden tipler belliydi. Mesela birisi uyuşturucu kullandığı için okuldan atılmıştı. Kurslara gitmek çevremi genişletmek istiyorum. Spikerlik sunuculuk kursu mesela. Onun için de para lazım. Para kazanmak için de iş lazım. Şuan issizim. Virüs beni de vurdu yani. Birkaç yere daha başvurdum hayırlısını bekliyorum.
Bi arkadaşım sen çok saf ve iyi niyetlisin artık yakışıklı erkekler öyle değil. Sana bakmazlar dedi. Bu doğru mu?
Kafam o kadar allak bullak ki. Kim çıksa karşıma bir şey oluyor uzaklasiyorum ondanBana ne yapmami tavsiye edersiniz?
Canım benim sana tavsiyem bir sosyal medya ilişkilerinden uzak durman. Onun dışında elbette ki senin kaderin olacak kişi bellidir. Ailenin önereceği biri ya da arkadaş çevresinden tanışacağın biri. Dış görünüş tabi ki önemli ama bence çok da abartma bu durumu. Mesela Tamam boyunun senden uzun olmasını istersin eli yüzü düzgün olsun istersin vs ama yani bence çok abartılı şekilde güzelliğe takma. Ahlakına kişiliğine ve de ailesine dikkat et. Gerisi hallolur.
Çıkmak,teklif etmek..
En son liseyken duymuştum bu kelimeleri.
Z kuşağı da kullanıyormuş demekki
İşsizlikle güzelleşme çaban arasındaki ters orantıyı düşünmeni tavsiye ederim. Şimdi gençsin, güzelsindir de kendine göre. Yaş aldıkça bu denge değişecek, önüne geçmen için pahalı kremlere ve ameliyatlara ihtiyaç duyacaksın. Zaman acımasız, tek güvendiğin şey elinden uçup giderken stres yapıp süreci hızlandıracaksın. Safi dış görünüm kriteriyle birlikte olduğun kişi bu mevhumunu kaybettiğinde senden daha güzeline yönelecek, çünkü kriter bu.Ben 26 yaşındayım. Ve dis görünüşe çok önem veriyorum. Tabi önem vermeyen neredeyse yok ama çoğu kişi inkar ediyor bunu. Her neyse, karşıma çıkan erkekleri bir türlü beğenemiyorum. Benim beğendiğim beni beğenmiyor. Beni beğeneni de ben beğenemiyorum. Guzellesmek için elimden geleni de yapiyorum. Bir erkeği sevmem için yakışıklı olmasından ziyade benim gozumde yakışıklı olmalı. Yani kriterler herkese göre degisir. Ki kimse dişini begenmedigi biriyle çıkmaz.
Erkeklerle arkadaş olup kendimi karşı cinsle konuşmaya iletişim kurmaya alıştırmak istiyorum. Ama olmuyor. Geçen gün bi erkekle arkadaş oldum. Başta iyiydi duzgundu sonra bana çıkma teklifi etti. Kabul etmedim tabi onu arkadaşım olarak görüyordum. Bu tiplere sinir oluyorum zaten. Hemen bi kız yanassa sulanip teklif eden tiplerden.
Lisede vs teklif eden tipler belliydi. Mesela birisi uyuşturucu kullandığı için okuldan atılmıştı. Kurslara gitmek çevremi genişletmek istiyorum. Spikerlik sunuculuk kursu mesela. Onun için de para lazım. Para kazanmak için de iş lazım. Şuan issizim. Virüs beni de vurdu yani. Birkaç yere daha başvurdum hayırlısını bekliyorum.
Bi arkadaşım sen çok saf ve iyi niyetlisin artık yakışıklı erkekler öyle değil. Sana bakmazlar dedi. Bu doğru mu?
Kafam o kadar allak bullak ki. Kim çıksa karşıma bir şey oluyor uzaklasiyorum ondanBana ne yapmami tavsiye edersiniz?
Ya neden boyle yorumlar ya nedenİsmail yk şarkısı gibi olmuş
Beni beğeneni ben ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez
Yoksa ben zurna mıyım he
Bir de saf ve iyi niyetli olma akımı da yeni türedi kk’de.
Bir ben mi açıkgözlüyüm a dostlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?