- 2 Şubat 2013
- 2.693
- 519
- 28
hmmCok gunahmis yorumlamicam artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmCok gunahmis yorumlamicam artik
amypondd yorumlarmısn yorumlamamıstınn
uzun zamandır görmediğin, özlediğin biri ile karşılaşacaksın. bu kişinin sana sevindirici bir haber vercek. yeni bir aşka, ya da sevdiğiniz kişi ile evliliğe doğru bir adım atcaksn. boş hayallere kapılmışsın. ay başka da bişey göremedim kız telveyi çok az atmışsınamypondd yorumlarmısn yorumlamamıstınn
dur kıs yenı ıcıcemm bakk hoslandıgım cocukla nolacak valla merak edıyorummmuzun zamandır görmediğin, özlediğin biri ile karşılaşacaksın. bu kişinin sana sevindirici bir haber vercek. yeni bir aşka, ya da sevdiğiniz kişi ile evliliğe doğru bir adım atcaksn. boş hayallere kapılmışsın. ay başka da bişey göremedim kız telveyi çok az atmışsın
banada banakana bakarım
Benim son attigima bak at bende sana bakayimbanada banakana bakarım
canımm bı yorumlarmısınnBenim son attigima bak at bende sana bakayim
Ya daha dun yorumladim ua ilk sen beninkini yorumla bu sefer hadi bak ask hayatimi yonlendircem ona gore ahahahcanımm bı yorumlarmısınn
Ya daha dun yorumladim ua ilk sen beninkini yorumla bu sefer hadi bak ask hayatimi yonlendircem ona gore ahahah
ozelden at bakarım kahve ve tart bkıyrmYaa kizlarr ben fal bakmasini bilmiyorum rica etsem bakarmisinizz lutfenn :)