- 18 Ocak 2023
- 71
- 6
- 20
- Konu Sahibi lazanyasever
Haklısın ama ben kendimi de mal görüyorum malesef . Egitim sistemi daha malSorun sende değil eğitim sisteminde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın ama ben kendimi de mal görüyorum malesef . Egitim sistemi daha malSorun sende değil eğitim sisteminde.
Mesajla anlaşamıyorsanız demek ki yüzyüze de anlaşacak tipler değilsinizMesajla hiç anlaşamamıştık malesef
Bence gereksiz bir düşünce. Kapanması gereken bir mevzu.Ya kesin olarak değil ama yüksek ihtimalle diye düşündüm sohbet falan sadece mesajla oldu yüz yüze de aynı okulda olmaktan kaynaklı bilgi vardı ama işte az çok
Yanı mesaj cok yeterli olmuyor bence anlamak için hani mesajla çok iyi anlaşıp yüz yüze muhabbet edemeyecek sayısız insan vardırMesajla anlaşamıyorsanız demek ki yüzyüze de anlaşacak tipler değilsiniz
Kapanalı çok oldu da denememiş olmak rahatsız eder ya o sadeceBence gereksiz bir düşünce. Kapanması gereken bir mevzu.
Yani ben pek öyle düşünmüyorum ama o zaman yine yazın eğer biriyle değilse görüşmek istediğinizi belirtin.Yanı mesaj cok yeterli olmuyor bence anlamak için hani mesajla çok iyi anlaşıp yüz yüze muhabbet edemeyecek sayısız insan vardır
Gayret ve insanin olaya yaklasimi da çok önemli aynı şekilde. Mesela şuan çok mutlu olan bir çift var iliskinin başında kadın sabretmiş ve adam durulmuş başta kiroymus resmen ama sevgi iyi gelmisBenim iki defa başıma böyle bir şey geldi. İkisi de farklı zamanlarda ve duygusal bir boşlukta olduğum zamanlarda geldi aklıma. Hatta bir tanesini yıllar sonra aradım kahve içelim dedim. İçtik kahve ve ben fark ettim ki o hiç de düşündüğüm gibi biri değilmiş. Öteki ise öylece kaldı. Ama biliyorum ki tamamen duygusal boşluktan onlar aklıma düştü ve böyle düşündüm. Aslında kader. Kaderinde varsa oluyor, yoksa olmuyor. Şu an mutlu bir evliliğim var.
Yok işte yapmam onu da sadece içten içe olan düşüncelerimi paylaştım. Paylaşmaya ihtiyacım vardı ama asla demem öyle bir şey gururdan ölürüm daha iyiYani ben pek öyle düşünmüyorum ama o zaman yine yazın eğer biriyle değilse görüşmek istediğinizi belirtin.
Amaaaan sevginin aşkın gururu olmaz. Gururdan kendi kendimi yemektense eyleme geçerim. Kocamla tanıştığımda ilk ben yürümüştüm sonra anlaşamıycaz diye flörtü ben bitirmiştim. Sonra yıllar sonra yeniden iletişime yine ben geçmiştimYok işte yapmam onu da sadece içten içe olan düşüncelerimi paylaştım. Paylaşmaya ihtiyacım vardı ama asla demem öyle bir şey gururdan ölürüm daha iyi
Bizde de benzer oldu ama bunun konunuzla alakası var mı? Siz bahsettiğiniz erkekle çıkmamışsınız bile, yani birbirinizi tanıma fırsatınız olmamış henüz. Hani eğer çok istiyorsanız arayın görüşün. İstemiyorsanız takılmayın orada o kadar, kader deyip geçebilirsiniz. Yani diyeceğim karar sizin, ya arayın ya da boş verin gitsin, durup durup bunu düşünüp enerjinizi boşa harcamayın. Hepimizin hayatında olabiliyor böyle şeyler. Normal yani.Gayret ve insanin olaya yaklasimi da çok önemli aynı şekilde. Mesela şuan çok mutlu olan bir çift var iliskinin başında kadın sabretmiş ve adam durulmuş başta kiroymus resmen ama sevgi iyi gelmis
Ya hahaha ne güzel. ♡♡Amaaaan sevginin aşkın gururu olmaz. Gururdan kendi kendimi yemektense eyleme geçerim. Kocamla tanıştığımda ilk ben yürümüştüm sonra anlaşamıycaz diye flörtü ben bitirmiştim. Sonra yıllar sonra yeniden iletişime yine ben geçmiştim
Teşekkür ederim haklisiniz evde kalınca aklıma geliyor bu. Yoksa olmazsa olmasın zaten hangi güzellik gelir bilemeyizBizde de benzer oldu ama bunun konunuzla alakası var mı? Siz bahsettiğiniz erkekle çıkmamışsınız bile, yani birbirinizi tanıma fırsatınız olmamış henüz. Hani eğer çok istiyorsanız arayın görüşün. İstemiyorsanız takılmayın orada o kadar, kader deyip geçebilirsiniz. Yani diyeceğim karar sizin, ya arayın ya da boş verin gitsin, durup durup bunu düşünüp enerjinizi boşa harcamayın. Hepimizin hayatında olabiliyor böyle şeyler. Normal yani.
Evet.Yanıma gelirdi gibisinden mi?
O Eklemişti instagramdan ama napiyim kapattım gitti.. enerji kesmek için napilir yaa.... 3. Kişi de ne varya... bizim ortak arkadaşımız yaptı yapacağıni saolsunYaa sosyal medyadan falan eklemeyi neden düşünmüyorsun, üçüncü vs kişiler demişsin onlar olsa bile en azından haber alırsın uzaklıktan daha iyi. Gerçi böyle de uzaklık oluyor, bağ kesme çalışması falan yap enerjini kes
İnternetten izle canım....O
O Eklemişti instagramdan ama napiyim kapattım gitti.. enerji kesmek için napilir yaa.... 3. Kişi de ne varya... bizim ortak arkadaşımız yaptı yapacağıni saolsun
Henüz tanımadınız ki nasılsın tam sizlik ?Düşünüyorum bazenleri tam benlikti ondan dolayı da ideal bulduğum biri oldu
Henüz tanımadınız ki nasılsın tam sizlik ?